INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - REAL MADRID 3-0

PSG - REAL MADRID 3-0 // Dezastrul alb » Real, 0 șuturi pe poartă după 578 de meciuri! Și continuă să ia goluri: „Nu-l văd pe Zidane capabil să găsească soluții”

Articol de - Publicat joi, 19 septembrie 2019 11:23

PSG s-a impus cu scorul de 3-0 în primul meci din grupele Ligii Campionilor, în fața celor de la Real Madrid. Este prima oară după 12 ani când spaniolii pierd la startul Ligii. Atac slab, apărare și mai slabă. A treia din ultimele patru partide cu minimum trei goluri primite în Champions.

Un Real dezastru miercuri, la Paris. Nu doar eșecul surprinde, magnitudinea sa, prima oară când Madridul pierde la startul Ligii după 12 ani, ci mai ales lipsa de reacția și în atac, și în apărare. 

Ofensiva a fost zero, precum numărul șuturilor sale pe poartă. În afara celor două goluri anulate, los Blancos nu au mai avut nicio minge cadrată. Nici măcar una. Ceea ce nu li se întâmplase albilor 578 de meciuri la rând în ultimul deceniu în toate competițiile. În Ligă, trecuseră 16 ani și 167 de jocuri! 

Defensiva, fără Sergio Ramos și Marcelo (accidentați), la fel de slabă. Confirmând fragilitatea madrilenă. Cel puțin două goluri primite în trei partide consecutive (2-2 cu Villarreal, 3-2 cu Levante, 0-3 cu PSG). În Champions League, e și mai rău. A cedat de cel puțin trei ori în trei din ultimele patru întâlniri: 0-3 cu ȚSKA Moscova, 1-4 cu Ajax și 0-3 cu PSG).

„Ne-a lipsit intensitatea, am pierdut prea multe dueluri”, observă Zidane, în timp ce Predrag Mijatovici (50 de ani), câștigător de Ligă cu Real, afirmă că „niciun jucător nu a făcut marcaj. Când o echipă te lasă să joci, toți par fenomene. Trebuie rezolvate urgent toate aceste probleme, dar nu-l văd pe Zidane capabil să găsească soluții”. 

„Când tu mergi la Paris și nu ești capabil să reziști unei echipe fără cele trei stele ale sale, Neymar, Mbappé, Cavani, atunci ai o problemă. Una gravă” - Guti (42 de ani), fost jucător Real

1 jucător spaniol (Carvajal)din formula de start a Madridului la Paris; PSG a avut doi (Bernat, Sarabia), plus Ander Herrera, în repriza secundă (la Real a mai intrat Lucas Vázquez)

VEZI ȘI:

PSG - REAL MADRID 3-0 // Zinedine Zidane a recunoscut: „Au fost mai buni la toate capitolele”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  19 Septembrie 2019, 13:58

Greu fără Ronaldo!

univ_craiova1
univ_craiova1  •  19 Septembrie 2019, 13:34

Și vorbeați de Craiova ca a jucat prost hahahahaha

mosvasile
mosvasile  •  19 Septembrie 2019, 12:43

De neinteles de ce a insistat atata Zidanne, pentru aducerea unuia ca Hazard!Si de ce l-a indepartat pe Kaylor Navas!Cand prioritara ar trebui sa fie gasirea unui jucator la mijloc- de nivelul lui Modric si in aparare- de nivelul lui Ramos!Si a unui...antrenor!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează