INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - REAL MADRID 3-0

PSG - REAL MADRID 3-0 // Zinedine Zidane a recunoscut: „Au fost mai buni la toate capitolele”

Articol de GSP - Publicat joi, 19 septembrie 2019 11:13

Zinedine Zidane (47 de ani), antrenorul lui Real Madrid, a debutat în noul sezon cu o înfrângere în grupele Ligii Campionilor, scor 0-3 cu PSG, dar a fost fairplay la finalul partidei și și-a lăudat adversarii. 

Angel Di Maria (31 de ani), fost jucător la Real Madrid, a marcat o „dublă” în poarta echipei spaniole, iar Zinedine Zidane a recunoscut superioritatea adversarilor pe „Parc des Princes”.

Nu este nimic de spus, PSG a meritat să câştige. Francezii Au fost foarte buni la toate capitolele, iar noi am fost mai puţin buni. Nu am fost performanţi şi, la acest nivel al competiţiei, dacă ritmul nu este ridicat pentru noi, este foarte complicat. Asta s-a întâmplat în această seară.  

Am jucat împotriva unei echipe care ne-a pus sub presiune, care a fost foarte bună la toate capitolele şi care a marcat trei goluri. A doua repriză nu a fost mai bună, am fost repede puşi în dificultate. În 90 de minute, nu ne-am creat prea multe ocazii. Au fost mai buni. Va trebui să ne odihnim şi să ne gândim la meciul acesta, va trebui să muncim”, a declarat Zidane, potrivit LEquipe.

Pentru Real Madrid urmează meciul din campionat cu Sevilla, programat duminică, 22 septembrie, ora 22:00, în cadrul etapei a cincea din LaLiga. Două egaluri și două victorii au acumulat madrilenii în Spania. 

VEZI ȘI:

PSG - REAL MADRID 3-0 // Angel Di Maria, cifre incredibile la PSG: „Nu e nicio surpriză”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
calinescu_
calinescu_  •  19 Septembrie 2019, 14:23

MIJLOCUL PRAF ...!!! ADUCEREA LUI HAZARD E O MARE , MARE PROSTIE ...!!! PRELUNGIREA CONTRACTULUI LUI TONY KROSS, ALTA MAI MARE ...!!! TONY KROSS INCURCA TOT JOCUL LUI REAL ??? CINE SA-L AJUTE PE CASEMIRO LA MIJLOC ???? REAL E O MASINA CU MOTORUL INTR-UN PISTON.....!!!! EU AM AFIRMAT , CAND AM VAZUT TRANSFERURILE LUI REAL CA NU VA PRINDE PODIUMUL ANUL ACESTA ....!!!! IMI MENTIN PAREREA ...!!!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  19 Septembrie 2019, 12:29

Si ce catastrofa de portar,prajina aia din poarta lui Real,adus si ala pe un galeon de dineros!Ca sa ia gol pe coltul scurt!Si din suturi din afara careului!Iar pe Keylor Navas l-a dat la schimb cu portarul de rezerva al lui PSG...

mosvasile
mosvasile  •  19 Septembrie 2019, 12:22

Doar nu era sa zica ca el este un impostor!L-a adus pe Hazard!Por que?La adus pe Mendy-si l-a dat pe Reguilon!Por que?Nu credeam ca o sa-l regret pe Santiago Solari!Macar intinerea echipa,cu jucatori din curtea lui Real de Madrid!Nu dadea sute de milioane ca sa se faca de ras!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează