INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VIKTORIA PLZEN - BARCELONA 2-4

VIDEO+FOTO Brigada lui Radu Petrescu, salvată de VAR în Viktoria Plzen - Barcelona » Intervenție decisivă la gol

Articol de GSP - Publicat marti, 01 noiembrie 2022 23:41 / Actualizat miercuri, 02 noiembrie 2022 00:10

Radu Petrescu (39 de ani) a debutat în această seară în Champions League, conducând meciul dintre Viktoria Plezen și Barcelona, 2-4.

Vezi AICI rezultatele serii din Champions League

După o primă repriză liniștită, Radu Petrescu a avut nevoie de intervenția VAR pentru a valida golul de 2-0, marcat de Ferran Torres, în minutul 44.

Brigada lui Radu Petrescu, salvată de VAR în Viktoria Plzen – Barcelona

Extrema catalanilor a punctat cu o execuție din 6 metri, dar golul a fost inițial anulat, după ce Radu Ghinculeac a ridicat fanionul, semnalând că Jordi Alba, autorul pasei de gol, a fost în ofsaid.

Radu Petrescu a anulat golul, dar faza s-a analizat în camera VAR, unde se aflau Ovidiu Hațegan și Marco Di Bello, iar decizia a fost întoarsă și reușita a fost validată.

Brigada lui Radu Petrescu, salvată de VAR în Viktoria Plzen - Barcelona » Intervenție decisivă la gol
Jordi Alba, în plan îndepărtat, se afla în poziție corectă în momentul pasei

Vezi AICI VIDEO cu rezumatul meciului

Penalty acordat corect, validat de VAR

În minutul 49, centralul român a acordat penalty pentru gazde, după un duel între Pablo Torre și Chory. Petrescu a arătat lovitură de pedeapsă fără ezitare, iar cei din camera VAR au analizat faza și au confirmat decizia românului. 

Barcelona, victorie cu Viktoria Plzen

Într-un meci fără miză, Barcelona a mizat pe mai mulți jucători de rezervă și a avut parte de un meci mai complicat decât se aștepta.

Catalanii au deschis scorul în minutul 6, prin Marcos Alonso, după o gafă a portarului gazdelor. La pauză a fost 2-0 pentru Barcelona, după reușita lui Ferran Torres.

Viktoria Plzen a redus din diferență în minutul 48, prin Chory, dar Ferran Torres a făcut dubla în minutul 54. Chory a înscris din nou în minutul 63, iar cehii sperau că puteau obține primul punct din acest sezon. 

Speranțele le-au fost năruite de Pablo Torre, care a stabilit scorul final în minutul 75, după o fază în care s-a accidentat.

Citește și: 

Premier League e la putere în Europa! TOP 10 cele mai scumpe echipe de start în acest sezon

Inedit: vorbești de bine în online despre Cupa Mondială, mergi gratis în Qatar la turneul final! „Un mod de a îi răsplăti pentru colaborare”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
futhienzbang22
futhienzbang22  •  02 Noiembrie 2022, 07:30

încă o dovaddă că sunt incompetenți și corupți!

vasileroaita
vasileroaita  •  02 Noiembrie 2022, 00:22

Brigada salvată de VAR?!? A fost salvată de la înec?! Sau după un accident de elicopter?!? Fiind vorba de centimetri, era normal ca VAR, cu posibilitățile sale, să analizeze faza și să ajute centralul să ia decizia corectă. În plus, faza nu a fost decisivă în meci, pentru a fi necesară "salvarea" arbitrilor din teren!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează