INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - CLUB BRUGGE 2-2

REAL MADRID - CLUB BRUGGE 2-2 // Thibaut Courtois, marea victimă a Realului: fluierat și înlocuit la pauză! Zinedine Zidane: „În prima repriză, putem da vina pe el”

Articol de - Publicat miercuri, 02 octombrie 2019 12:56

Real Madrid a terminat la egalitate pe „Bernabeu”, 2-2 cu FC Bruges, după ce la pauză belgienii aveau 2-0. Portarul belgian al lui Real, Thibaut Courtois, a fost schimbat la pauză, iar Alphonse Areola a evitat 0-3, fiind ovaționat de fanii madrileni. Los Blancos nu au avut niciodată un start atât de slab în grupele Ligii Campionilor.

O situație fără precedent pentru Real Madrid. Neașteptată. Critică. Niciodată nu a mai avut un debut atât de slab în grupele Ligii. O înfrângere și un egal. Un singur punct după două runde, cu două goluri marcate și cinci încasate. 

Pe lista neagră a fanilor 

Cel care a pierdut cel mai mult după 2-2 cu Club Brugge a fost portarul Thibaut Courtois. Învins de două ori de un atacant care s-a împiedicat de fiecare dată înaintea șutului, nigerianul Emmanuel Dennis, belgianul a fost fluierat de propriii suporteri și înlocuit la pauză. 

Zidane a găsit o scuză pentru schimbare, goalkeeperul a vomitat în vestiar, dar antrenorul francez oricum voia să înceapă repriza secundă cu compatriotul său Alphonse Areola. Care i-a salvat pe madrileni după pauză, evitând 0-3 la o nouă ocazie a lui Dennis, și a fost ovaționat de fani. Courtois a trecut pe lista neagră, iar Areola a devenit preferatul ultrașilor și al tehnicianului. 

„Toți suntem de vină, mai ales eu” 

Mai ales că Zidane a spus: „În prima repriză, putem da vina pe Thibaut. Am primit două goluri caraghioase”. Imediat, a nuanțat: „Însă toți suntem de vină, mai ales eu. Dacă am fi continuat astfel, nu am nicio îndoială că am fi pierdut”. 

„În fotbal, trebuie să te concentrezi din primul minut, și noi n-am făcut asta. După pauză, s-a schimbat totul. Am jucat cu inima. Într-un meci cu două reprize total diferite, o păstrez în minte doar pe cea de-a doua” 
Zinedine Zidane, antrenor Real 

„O primă repriză foarte proastă, a doua curajoasă, cu implicare, cum se așteaptă de la noi. Trebuie să facem mai mult, trebuie să jucăm mai bine” 
Sergio Ramos, căpitan Real 

VEZI ȘI: 

Serge Gnabry i-a dat 4 goluri lui Spurs și și-a încheiat execuția cu un mesaj dur pe Instagram + Cum a reacționat Twitter-ul londonezilor în timpul măcelului

Vezi aici rezultatele și VIDEO cu golurile din UEFA Champions League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
110286907003113
Marcello Kazan  •  05 Octombrie 2019, 00:20

In primul rind Courtoi NU poate sa apere datorita NASULUI care-i acopera 75% din fata si-i blocheaza privirea silindu-l sa se uite crucis si in ultima instanta sa sara exact in partea opusa celei in care se afla de fapt mingea... Stiu asta pentru ca mi-a comunicat-o el personal... Daca nu ma credeti, n-aveti decit sa-l intrebati voi personal si o sa va convingeti de ceeace va spun...

victor33
victor33  •  02 Octombrie 2019, 17:27
Postat de Carlos Mendoza pe 02 Octombrie 2019, 15:57

Asta în condițiile în care îl ai pe Navas... și ce faci cu el? Îl arunci la PSG.

Exact! O sa faca epoca Navas la PSG. Ca si Kepa, la Chelsea. Clampau’ a luat teapa.

972520872778599
Carlos Mendoza  •  02 Octombrie 2019, 15:57
Postat de victor33 pe 02 Octombrie 2019, 14:22

Fanii lui Chelsea exulta. Multe-nainte, Thibaut! Las' ca si la Logrones se joaca fotbal de calitate, cat de cat.

Asta în condițiile în care îl ai pe Navas... și ce faci cu el? Îl arunci la PSG.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează