INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - MANCHESTER CITY

REAL MADRID - MANCHESTER CITY 1-2 // VAR City, pas mare spre „sferturile” Ligii Campionilor! Sergio Ramos, absent la retur

FOTO: Reuters +22   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 23:00

Manchester City a învins-o pe Real Madrid, scor 2-1, chiar pe Bernabeu și e favorită la calificarea în sferturile de finală din Liga Campionilor.

Real și City au fost neașteptat de prudente în debutul înfruntării de pe Santiago Bernabeu. Primele șanse clare de gol au venit după minutul 20, în cascadă. Gabriel Jesus a fost blocat în minutul 21 de Courtois, iar Ederson a dat replica în minutul 30, când a respins in-extremis lovitura de cap a lui Benzema.   

Madrilenii au deschis scorul într-o perioadă în care City părea să fi preluat controlul. Rodri, lent în mișcări, a greșit o pasă către Otamendi. Mingea a ricoșat din Modric perfect, pe direcția de alergare a lui Vinicius. Brazilianul a câștigat duelul cu Walker și a pasat în fața porții pentru Isco. Mijlocașul spaniol l-a învins cu sânge rece pe Ederson. 

VAR City - Real Madrid, 2-1

Cu spatele la zid, Guardiola l-a trimis în teren pe Sterling, revenit după o accidentare, și i-a ieșit. Golul egalizator a venit în minutul 78. De Bruyne s-a plimbat cu mingea prin careul advers și găsit spațiul pentru centrare. Gabriel Jesus a reluat cu capul de lângă Ramos, dar gazdele au cerut fault în atac. Reluările au arătat că atacantul brazilian a pus mâna pe Sergio, dar arbitrii din camera VAR au decis să valideze reușita. 

+18 FOTO

Tot arbitrajul video a luat decizia finală și pentru golul secund. Sterling a fost doborât în careu de Carvajal, iar De Bruyne și-a învins colegul de la naționala Belgiei. Ca dezastrul să fie perfect, Real a terminat partida în 10 oameni. Căpitanul Sergio Ramos a fost eliminat pentru un fault comis din postura de ultim apărător și va absenta la retur.

FINAL » Real Madrid - Manchester City 1-2

Real Madrid, Manchester City, echipe de start

Real Madrid: Courtois - Carvajal, S. Ramos, Varane, Mendy - Modric, Casemiro, Valverde - Isco, Benzema, Vinicius Jr. 
Rezerve: Areola - Militao, Kroos, Bale, Marcelo, Lucas V., Jovic
Antrenor: Zinedine Zidane 

Manchester City: Ederson - Walker, Laporte, Otamendi, Mendy - Gundogan, Rodrigo, De Bruyne - Mahrez, G. Jesus, B. Silva
Rezerve: Bravo - Sterling, Aguero, D. Silva, Fernandinho, Cancelo, Foden
Antrenor: Pep Guardiola

Stadion: „Santiago Bernabeu”
Arbitru: Daniele Orsato

9manșe eliminatorii din 9 cu Zidane antrenor au fost câştigate de Real Madrid în Ligă. Victimele blancos au fost Napoli şi Bayern, de câte două ori, Wolfsburg, Man. City, Atlético, PSG şi Juventus

Vezi și: 

REAL MADRID - MANCHESTER CITY // An de coșmar pentru Eden Hazard! A pierdut mai multe meciuri din cauza accidentărilor decât în 7 ani la Chelsea

Cine se impune în Real Madrid - Manchester City? Două cote MĂRITE pentru derby-ul optimilor din Liga Campionilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
christiano0
christiano0  •  27 Februarie 2020, 15:37
Postat de realcf pe 27 Februarie 2020, 14:51

Perfect punctat! Pacat... in aceasta situatie pierdem titlul(pe care il puteam avea deja daca nu ne incurcam cu echipe gen Celta, Sociedad sau Levante) si calificarea in dauna lui City pare tot mai dificila... dar nu imposibila! Hala Madrid!

Ce este perfect punctat la aberatia aia de "analiza" ? De cand e lumea si pamantul, cand echipa pierde, cei mai buni jucatori au fost rezervele. Am crezut ca-i batut in cap doar cel care a scris, dar vad ca si cel care a citit nu-i departe.

amicu
amicu  •  27 Februarie 2020, 15:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

341520613173829
Otilia Barbu  •  27 Februarie 2020, 15:23
Postat de realcf pe 27 Februarie 2020, 14:51

Perfect punctat! Pacat... in aceasta situatie pierdem titlul(pe care il puteam avea deja daca nu ne incurcam cu echipe gen Celta, Sociedad sau Levante) si calificarea in dauna lui City pare tot mai dificila... dar nu imposibila! Hala Madrid!

Poate ne spuneti cate ceva despre ultimul titlu castigat de Real, cat a costat, reteta succesului, cate pncte au adus arbitrii Realului si au furat Barcelonei.....si eu credeam ca se repeta povestea anul asta dar echipa e mult mai slaba decat atunci si nu pentru ca a plecat primadona ci pentru ca trebuie platite pacatele trecutului, karma, ce sa-i faci?!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează