INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - MAN. CITY

REAL MADRID - MANCHESTER CITY // An de coșmar pentru Eden Hazard! A pierdut mai multe meciuri din cauza accidentărilor decât în 7 ani la Chelsea

Eden Hazard // Foto: Getty
Eden Hazard // Foto: Getty

Articol de - Publicat marti, 25 februarie 2020 11:42

REAL MADRID - MANCHESTER CITY // Eden Hazard (29 de ani), starul belgian cumpărat de echipa lui Zinedine Zidane cu 100 de milioane de euro vara trecută, a ratat 20 de partide la primul sezon blanco. În Anglia, la Chelsea, nu a jucat 19 întâlniri din cauza leziunilor. Hazard tocmai a suferit o fractură de peroneu.

  • Real Madrid - Manchester City, prima manșă din „optimile” Ligii Campionilor, se joacă miercuri, 26 februarie, de la ora 22:00. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.RO

Cât a așteptat Eden Hazard acest transfer! Voia să joace la Real Madrid și, mai ales, visa de mult să fie antrenat de Zidane, idolul său din copilărie. Când, în sfârșit, mutarea s-a făcut, pentru 100 de milioane de euro, primul său sezon blanco e un coșmar. A treia accidentare în șapte luni, pierzând deja 20 de meciuri din cauza leziunilor. Mai multe decât în șapte ani la Chelsea (19).

REAL MADRID - MANCHESTER CITY // „Va lipsi minimum trei luni". Riscă Euro!

Sâmbătă, starul valon a suferit o fractură de peroneu la 0-1 cu Levante și nu va rata doar partida cu Man. City și El Clasico de duminică. Va lipsi mai mult de două luni, cum s-a estimat inițial

Selecționerul Belgiei, Roberto Martínez, a declarat pentru cotidianul spaniol AS că „Eden va sta departe de gazon cel puțin trei luni. E foarte trist". Astfel, Hazard riscă să rateze Euro 2020. Și dacă se reface înainte, nu va avea timp să atingă maximum de formă la turneul final.

15 meciuria jucat Eden Hazard la Real (1.124 de minute) în toate competițiile (10 în La Liga, 5 în Champions)

1 gola marcat mijlocașul belgian în acest sezon blanco (în campionat, la 4-2 cu Granada, pe 5 octombrie)

5 assisturia oferit fotbalistul valon la Madrid (patru în prima ligă spaniolă, unul în Europa)

VIDEO // Match Preview Real Madrid - Barcelona

CITEȘTE ȘI:

REAL MADRID - MANCHESTER CITY // De Bruyne, anunț categoric: „Câştigăm Liga sau suntem faliţi!"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează