INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - PSG 2-2

Real Madrid - PSG 2-2 // Presa madrilenă e în extaz: „Cel mai bun Real de la Cristiano. Echipa funcționează ca în vremurile de glorie”

Articol de - Publicat miercuri, 27 noiembrie 2019 12:40

Real Madrid - PSG 2-2  // Trupa lui Zinedine Zidane a jucat încântător şi egalul pare mincinos, Marca fiind în extaz. „Mi-a plăcut totul şi de toţi. A fost un show, cu atitudine şi jucând un fotbal foarte bun”, a mărturisit antrenorul blanco. 

Real şi-a luat gândul de la primul loc în grupă, însă şi-a regăsit stilul, plăcerea jocului şi aura de câştigătoare în 13 rânduri a Ligii. Chiar dacă nu şi-a luat revanşa, promisă de Hazard, cu PSG (2-2), Madridul a arătat marți pe Bernabéu noua faţă dorită de preşedintele Pérez. 

Cu trasee sigure, circulaţie fluentă, viteză, combinaţii şi multe ocazii, expresia unui fotbal de mare calitate. „Cel mai bun Real în era «după Cristiano»! S-a reinventat şi funcţionează ca-n vremurile de glorie ale portughezului, fanii blancos pot fi foarte optimişti” a scris Marca.

Emoţii cu Hazard

„Mi-a plăcut totul şi de toţi. A fost un show, cu atitudine şi jucând un fotbal foarte bun”, a mărturisit şi Zidane. Cifrele îl susţin clar: 22 de şuturi au trimis elevii săi la poarta bravului Keylor Navas, faţă de opt ale lui PSG. Echipa a rulat bine cu patru mijlocaşi, între care s-a distins din nou Valverde, ce îl ţine pe bancă pe Modrici, dar şi recuperatul Isco. 

Hazard, care îi dă emoţii lui Zizou din cauza accidentării (l-a lovit belgianul Meunier!), a strălucit şi el şi nu pare în pericol să rateze Clasico, iar Benzema a preluat rolul de marcator lăsat liber de Ronaldo. Apărarea a fost în contrast, de data aceasta gafând Varane, după eroarea lui Ramos cu Sociedad!

  Scandal cu VAR! 

A fost şi polemică. Pe finalul primei reprize, arbitrul portughez Dias Soares a dictat penalty pentru PSG după faultul lui Courtois la Icardi şi l-a eliminat pe portar.

VAR a intervenit însă și a întors decizia, descoperind un fault premergător, la centrul terenului, comis de Idrissa Gueye asupra lui Marcelo. Şi a anulat sancţiunile

64 de goluriare Benzema în Ligă, 52 la Real, în 177 meciuri. E al patrulea marcator all-time după Cristiano, Messi şi Raúl

134 de secundele-au fost necesare lui Mbappé şi Sarabia să înscrie pe Bernabéu. PSG e cea mai rapidă în istoria Ligii în a reuşi două goluri într-un meci pe terenul lui Real

Vezi și: 

LIGA CAMPIONILOR, Real Madrid - PSG // FOTO A arătat „roșu” și penalty, dar s-a răzgândit după ce a consultat VAR

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  27 Noiembrie 2019, 21:14
Postat de Christian Ciuca pe 27 Noiembrie 2019, 15:14

de acord cu tine, ce "incintator" viseaza Marca si As ca Eealu abia a scapat cu bine, nebatut, aveai impresia ca-n orice clipa PSGul putea sa marcheze, era panica totala cind francejii contra-atacau, meci spectaculos dar parizienii au fost furati, ala era unspe metri fara discutii si portaru eliminat cartonas rosu, nu s-a mai pomenit sa anulezi unspe metri si eliminare pe motiv ca te-ai uitat tu pe ecran si la televizor ai vazit ca la o faza dinainte fusese un fault.

Penalty a fost,dar rosu nu,pentru ca in momentul faultului nu era ultimul aparator,un fundas al Realului intrase in careu!

danny_l
danny_l  •  27 Noiembrie 2019, 15:26

Mizerii tipice ale UEFA, însăși Platini a spus că VAR este un mare ***,strica farmecul jocului de fotbal, degeaba ai VAR dacă acolo sunt la camere niste incompetenți.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1177177172317584
Christian Ciuca  •  27 Noiembrie 2019, 15:14
Postat de cuviosul_pafnutie pe 27 Noiembrie 2019, 14:45

Toti ziaristi-fie ca sunt de la GSP,fie ca sunt de la Fanatik-ul turcesc,fie ca sunt de la Marca-sunt la fel!Adica aserviti!Cum Doamne iarta-ma, sa fi fost cel mai bun Real aseara?Cu Courtois in poarta-care prin comparatie cu Keylor Navas din poarta Parisului,era de-a dreptul jalnic!Nu a prins nici o minge din cele 8 suturi!Doua goluri si sase respinse nesigur!Doliente,senores!

de acord cu tine, ce "incintator" viseaza Marca si As ca Eealu abia a scapat cu bine, nebatut, aveai impresia ca-n orice clipa PSGul putea sa marcheze, era panica totala cind francejii contra-atacau, meci spectaculos dar parizienii au fost furati, ala era unspe metri fara discutii si portaru eliminat cartonas rosu, nu s-a mai pomenit sa anulezi unspe metri si eliminare pe motiv ca te-ai uitat tu pe ecran si la televizor ai vazit ca la o faza dinainte fusese un fault.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează