INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - PSG

REAL MADRID - PSG // Eden Hazard vrea să răzbune umilința de la Paris + cum îl ademenește pe Mbappé pe „Bernabeu”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 noiembrie 2019 13:13

Eden Hazard, mijlocaşul belgian al lui Real Madrid, a mărturisit şi că şi-ar dori să devină coleg cu Mbappé la Real. "Va fi cel mai bun din lume în câţiva ani, are un talent extraordinar", a spus Eden pentru Le Parisien

  • Real Madrid - PSG e marți, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport!

Orice reîntâlnire cu Mbappé conduce inevitabil la discuţia transferului la Real. A venit rândul lui Eden Hazard să fie descusut în privinţa starului francez, înaintea returului cu PSG din Ligă. 

Un meci în care belgianul Hazard le-a promis fanilor blancos o reparaţie pentru scorul de neprezentare din tur: „A venit vremea revanşei, pentru că n-am uitat acel meci. Indiferent de context, e mereu dureros să pierzi, n-are cum să nu te afecteze, iar acum ţintim victoria să ne calificăm cât mai rapid”, a zis jucătorul de 100 de milioane E, în interviul din Le Parisien. 

„Vrem a 14-a Ligă”

Hazard, intrat în formă la ultimele evoluţii pe Bernabéu, şi-a lăudat adversarul de mâine seară şi a dezvăluit că l-ar vrea coechipier: 

„Va fi cel mai bun din lume în câţiva ani şi poate rămâne în istoria fotbalului. Are un talent extraordinar şi aş încerca şi mâine orice dacă aş putea ajuta la transferul lui la Real”. Eden visează la trofeul cu urechi mari: 

„Sper să câştigăm a 14-a Ligă înainte ca PSG să o cucerească în premieră. A devenit competitoare redutabilă în ultimii ani, doar că nu reuşeşte s-ajungă mai sus în ciuda investiţiilor mari făcute"

„Ştiu că am costat foarte mulţi bani, dar e afacerea dintre cluburi. Piaţa a înnebunit, niciodată nu ar trebui să se plătească asemenea sume. Eu aş juca la fel şi dacă m-ar fi luat cu cinci milioane de euro” 
- Eden Hazard, mijlocaş Real Madrid

1 golşi patru assisturi are Eden Hazard pentru Real Madrid în 12 meciuri. În Ligă, a marcat golul victoriei cu Galatasaray

Vezi și: 

VIDEO Cum a fost primit Gareth Bale pe „Bernabeu” la primul meci după ironia de la națională + Ce măsură a luat Zidane 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  25 Noiembrie 2019, 14:54

Ce il indreptateste pe Hazard asta sa vorbeasca?Ca de cand e la Real Madrid, a jucat bine doar intr-un meci!Cu... Deportivo Alaves!In rest...nimic!Nada!Ce face el,putea sa faca si Isco!Ca sa nu mai zicem de Gareth Bale!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează