INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA B

Eriksen, pe picior de plecare de la Inter! Se pregătește un schimb spectaculos între clubul italian și Real Madrid!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020 10:13 / Actualizat miercuri, 25 noiembrie 2020 10:29

Real Madrid este interesată de serviciile lui Christian Eriksen (28 de ani), aceste fiind pe picior de plecare de la Inter Milano. Cele două cluburi se întâlnesc în Liga Campionilor, miercuri seara, de la ora 22:00. Meciul poate fi urmărit în direct pe TV Telekom Sport, Digi Sport și Look Sport, dar și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Fiind protagonistul unui transfer spectaculos în ianuarie, danezul nu s-a ridicat deloc la nivelul așteptărilor, având doar 4 goluri și 3 assisturi în 33 de partide. În acest sezon, situația sa pare să conducă spre o despărțire de clubul italian, fiind lăsat mai mult pe banca de rezerve de antrenorul Antonio Conte. Eriksen ar putea schimba echipa încă din următoarea perioadă de transferuri, fiind dorit de Tottenham, fostul său club, dar și de rivala acesteia, Arsenal.

Conform Sky Sports, ultima intrată în cursa pentru obținerea semnăturii mijlocașului este Real Madrid. Galacticii se confruntă cu aceeși situație ca și clubul nerazzurro, Isco nefiind fericit și dorind o nouă provocare în cariera sa. Situația lui Eriksen la Milano, poziția clubului și vechiul interes al lui Real Madrid, adăugate viitorului incert al lui Isco, ar putea crea un cadru perfect pentru dorința lui Zidane de a-l avea în echipă pe starul danez.

50 de milioane de euroeste cota de pe transfermarkt a lui Christian Eriksen

Champions League // Match Preview Inter - Real Madrid

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

DINAMO KIEV - BARCELONA 0-4 » Ronald Koeman i s-a confesat lui Mircea Lucescu despre problemele cu care se confruntă la Barcelona: „E o nebunie!”

De neoprit! Haaland l-a depășit pe „Il Fenomeno” Ronaldo și a bifat un nou record în Champions League!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
steaua1
steaua1  •  25 Noiembrie 2020, 10:42

Mai bine ramanea la Tottenham sau tot la o echipa din Anglia.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close