INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - BARCELONA

Președintele lui Bayern surprinde: „Toți am câștigat prin plecarea lui Lewandowski”

Robert Lewandowski, Foto: Imago Images
Robert Lewandowski, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 12 septembrie 2022 13:51 / Actualizat luni, 12 septembrie 2022 13:56

Herbert Hainer (68 de ani), președintele lui Bayern Munchen, consideră că „Barcelona a fost mulțumită că l-a luat pe Lewandowski și noi că am avut bani să investim în viitor. Sper să fie bine primit de fani”.

  • Bayern Munchen și FC Barcelona se înfruntă marți, de la 22:00, în a două etapă a grupelor din Champions League. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Prima Sport, Orange Sport și Digi Sport 1.

Bayern - Barcelona, unul dintre șocurile fazei grupelor Ligii Campionilor se joacă pe Allianz Arena, două vechi cunoștințe înfruntându-se în grupa C. Marele interes e stârnit de revenirea lui Robert Lewandowski în Bavaria, de care Bayern s-a despărțit după tratative lungi și complicate, finalizate doar când Barcelona a acceptat să plătească prețul dorit de nemți. 

Președintele Herbert Hainer, intervievat de ziarul Sport, consideră că „toată lumea a avut de câștigat prin plecarea lui Lewandowski. Barcelona a fost mulțumită că l-a luat pe Robert, noi că am avut astfel bani să investim în viitor”.

Golul cu West Ham îi poate aduce transferul » Ofertă pentru Andrei Cordea, confirmată în direct de Gigi Becali
FCSB
Golul cu West Ham îi poate aduce transferul » Ofertă pentru Andrei Cordea, confirmată în direct de Gigi Becali

Herbert Hainer: „Sper să fie amabili cu Lewandowski”

Într-adevăr, campioana Germaniei l-a adus pe Mane și s-a întărit și în celelalte compartimente, distribuind golurile polonezului în mai multe felii și compensând lipsa lui, în timp ce catalanii au la dispoziție un vârf de atac veritabil, care începe să-și amortizeze investiția cu reușitele sale pentru trupa lui Xavi. 

Sper să fie amabili cu Robert, să-l primească amical, pentru că a jucat opt ani la Bayern, a marcat foarte mult și a decis multe meciuri, aducând atâtea trofee. Toți trebuie să se simtă comod, inclusiv suporterii care l-au iubit. Îmi place să cred că au rămas în relații bune”, declară șeful munchenezilor.

Herbert Hainer, respect pentru Barcelona

Hainer le-a spus catalanilor că are un respect deosebit pentru Barcelona și că fotbalul spaniol e un model de urmat, prin ceea ce au reușit Real Madrid, Barça și naționala Spaniei. 

„Și noi am beneficiat de rezultatele lor, l-am adus pe Guardiola și au venit jucători crescuți de acest club. Avem destule lucruri în comun și păstrăm relații bune. Sper la o victorie și la un meci mai disputat decât în 2020, la Lisabona. Chiar dacă e în reconstrucție, Barcelona are o echipă interesantă”, a încheiat Herbert Hainer.

Allianz Arena, teritoriu interzis pentru Barcelona

Allianz Arena este un tabu pentru Barcelona. Niciodată în istoria clubului, echipa blaugrana n-a câștigat într-un meci oficial: două egaluri și patru înfrângeri, golaveraj 5-14. 

Bayern este singurul adversar pe care l-a înfruntat de minimum cinci ori fără să învingă în deplasare.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Tensiune la Anderlecht înainte de meciul cu FCSB » Fanii furioși i-au cerut demisia antrenorului și i-au așteptat pe jucători la cantonament!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează