INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - INTER

VIDEO Scenă uluitoare în Real Madrid - Inter! Ce i-a strigat Ramos fostului coechipier: „Ridică-te, fiu de t***ă”

Sergio Ramos (dreapta) a marcat golul #100 pentru Real Madrid în meciul cu Inter, scor 3-2 // foto: Guliver/gettyimages
Sergio Ramos (dreapta) a marcat golul #100 pentru Real Madrid în meciul cu Inter, scor 3-2 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 05 noiembrie 2020 07:53 / Actualizat joi, 05 noiembrie 2020 09:22

Real Madrid a câștigat primul său meci în grupele Ligii Campionilor în acest sezon, 3-2 cu Inter, partidă în care Sergio Ramos (34 de ani) a ieșit din nou la rampă. 

Nu doar prin golul înscris cu capul, prin care a dus scorul la 2-0, cât și prin ce i-a strigat lui Achraf Hakimi, fostul său cochipier, care acum îmbracă tricoul lui Inter. După o intervenție a lui Casemiro, Hakimi a căzut în careul madrilenilor, solicitând o lovitură de la 11 metri. 

Gestul marocanului nu i-a picat deloc bine lui Ramos, care s-a repezit la el și i-a strigat: „Ridică-te, fiu de t***ă! Țipi ca un șobolan”. Cuvintele lui Ramos au fost surprinse de televizunea spaniolă.

Achraf Hakimi, gafă imensă în Real Madrid - Inter

Acest moment a continuat seara proastă a lui Hakimi, fundaș dreapta transferat de Inter în această vară de la Real Madrid, în schimbul a 40 de milioane de euro. În minutul 25, la scorul de 0-0, Hakimi a încercat să paseze spre propriul portar, Handanovic, însă pasa a fost interceptată de Karim Benzema, care l-a evitat elegant pe portarul sloven și a deschis scorul. 

Achraf Hakimi a fost crescut de academia lui Real Madrid și a jucat un sezon pentru prima echipă a clubului madrilen, între 2017 și 2018. Ulterior, a petrecut 2 ani la Borussia Dortmund, sub formă de împrumut, înainte de a ajunge la Inter.

VIDEO. Sergio Ramos, 100 de goluri pentru Real Madrid

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

Imaginea serii în Liga Campionilor! Ce a făcut Mircea Lucescu imediat după finalul partidei de pe Camp Nou

VIDEO + FOTO Haaland se luptă cu recordurile în UEFA Champions League » I-a egalat deja pe Ronaldo și Adriano la goluri marcate

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  06 Noiembrie 2020, 06:19

Ramos , un jucator f bun, dar un caracter golanesc si mizerabil. cand mai facea si cuplu cu Pepe, zici ca erau 2 cutitari din vreun port spaniol

gabri80el
gabri80el  •  05 Noiembrie 2020, 18:43

Hakimi niciodata nu poate valora 40 de mil. Cu banii astia Inter putea lua 4-5 talente mult peste acesta. Managerii clubului parca zici ca sunt romani :)))

kluing2001
kluing2001  •  05 Noiembrie 2020, 10:40

Ba eu cred ca i-a strigat, Dumnezeu e mare si ala a inteles ca nu e de gluma...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează