INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SLAVIA PRAGA - INTER 1-3

SLAVIA PRAGA - INTER 1-3 // VIDEO+FOTO Echipa lui Nicolae Stanciu, OUT din Europa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 noiembrie 2019 20:16

Slavia Praga, cu Nicolae Stanciu titular, a pierdut pe teren propriu meciul din etapa a 5-a din grupele Ligii Campionilor cu Inter Milano, scor 1-3. 

Mijlocașul român în vârstă de 26 de ani n-a făcut o partidă prea grozavă și a fost înlocuit în minutul 58 cu Ibrahim Traore, aceasta fiind prima schimbare din tabăra cehilor.  

Lautaro Martinez a reușit o dublă cu golurile marcate în minutele 19 și 88. Lukaku a punctat și el pentru Inter în minutul 81. Pentru cehi a înscris Soucek în minutul 37 din penalty. 

Slavia pierde astfel orice șansă de a se mai califica în primăvara europeană, având în acest moment doar două puncte din 5 meciuri. Pe locul 3 e Borussia Dortmund la egalitate cu ocupanta locului secund Inter, ambele cu câte 7 puncte. Lider e Barcelona, care a strâns 11 puncte.

Slavia Praga - Inter 1-3

+5 FOTO

Echipele de start:

Slavia Praga: Kolar - Coufal, Frydrych, Kudela, Boril - Soucek, Husbauer - Masopust, Stanciu, Sevcik - Olayinka 

Inter: Handanovic - Godin, De Vrij, Skriniar - Candreva, Vecino, Brozovic, Borja Valero, Biraghi - Lukaku, Martinez

7 meciuria jucat Nicolae Stanciu pentru Slavia în Liga Campionilor în acest sezon, fiind titular în toate partidele, dar n-a marcat niciun gol.

Vezi și:

Real Madrid - PSG 2-2 // Presa madrilenă e în extaz: „Cel mai bun Real de la Cristiano. Echipa funcționează ca în vremurile de glorie”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
vladutz13
vladutz13  •  28 Noiembrie 2019, 11:14

Pacat pentru Slavia ca a picat intr-o grupa infernala, au super echipa. Chiar si-asa au fost destul de ghinionistii in celelalte meciuri, puteau avea mult mai multe puncte. Eh, oricum, ar fi culmea sa plangem de mila unor cehi...

alenb
alenb  •  28 Noiembrie 2019, 10:46
Postat de kyil pe 28 Noiembrie 2019, 10:22

Nu sunt fan Stanciu, ba dimpotriva, dar cand l-au scos era 1-1 si s-a terminat 1-3. Asta spune tot despre inspiratia antrenorului.

Adica Stanciu este un fel de breloc norocos care trebuie tinut pe teren ca altfel te paraseste norocu' )). Pana la iesirea lui, Inter a tot ratat, dupa ce l-au inlocuit, au inceput sa le intre golurile.

kyil
kyil  •  28 Noiembrie 2019, 10:22

Nu sunt fan Stanciu, ba dimpotriva, dar cand l-au scos era 1-1 si s-a terminat 1-3. Asta spune tot despre inspiratia antrenorului.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează