INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA

VIDEO Suporterii Barcelonei sunt furioși! Ce făcea Ronald Koeman după umilința cu PSG

Ronald Koeman (57 de ani) +24   FOTO
Ronald Koeman (57 de ani)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2021 18:49 / Actualizat miercuri, 17 februarie 2021 19:20

Barcelona a pierdut fără drept de apel cu PSG, scor 1-4, în manșa tur a optimilor din Liga Campionilor, iar suporterii Barcelonei l-au atacat pe Ronald Koeman (57 de ani) pe rețelele de socializare după ce au văzut că tehnicianul râdea la finalul umilinței de pe Camp Nou.

Ronald Koeman l-a îmbrățișat la finalul partidei pe Idrissa Gueye, pe care l-a pregătit la Everton, iar camerele TV l-au surprins răzând pe antrenorul Barcelonei, în timp ce discuta cu fostul său jucător.

Ronald Koeman, atacat pe rețelele de socializare

Fanii Barcelonei i-au reproșat lui Ronald Koeman că nu ar fi trebuit să aibă această atitudine la finalul partidei, mai ales că echipa sa a pierdut la trei goluri diferență cu PSG și mai are șanse mici de calificare în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

„Koeman râde la finalul umilinței. Acesta nu este stilul Barcelonei”, „Koeman râde după ce a pierdut 4-1. Tocmai ce a fost distrus și râde”, „Nu pot să cred că acest om este serios” au fost unele dintre mesajele scrise de suporterii catalanilor pe Twitter.

Răsfoiește o galerie FOTO de la Barcelona - PSG 1-4

+20 FOTO

Cei de la PSG au fost superiori. Au fost mai eficienți, mai ales Mbappe. Rezultatul este o lovitură dură, care reflectă superioritatea lui PSG, mai ales în repriza a doua. Aș putea să mint, dar după 1-4 pe teren propriu este foarte complicat. Avem puține șanse la calificare. PSG a fost o echipă completă, ne-a depășit din punct de vedere fizic, dar și al posesiei. Meciul arată că avem lipsuri, precum mai multă agresivitate în defensivă. Rezultatul este mereu responsabilitatea antrenorului

Ronald Koeman, antrenor Barcelona

VIDEO. Șase jucători care au jucat pentru Barcelona și pentru PSG

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Pleacă Marius Șumudică de la Rizespor? Anunțul făcut în direct: „Am vorbit cu bașkanul! Rar mi s-a întâmplat așa ceva”

Radu Drăgușin pleacă de la Juventus?! Unde s-au împotmolit negocierile pentru prelungirea contractului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
657086671800827
Daniel Cristi Chitu  •  18 Februarie 2021, 06:44

Barcelona de astazi este rezultatul firesc al unui management defectuos. La ce jucatori au transferat merita un asa antrenor. Si-au facut-o cu mana lor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close