INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - OLYMPIAKOS 4-2

Tottenham - Olympiakos 4-2 // Jose Mourinho, despre faza care a făcut deliciul internetului: „Copilul de mingi a fost genial. A înţeles jocul şi a dat un assist”

Articol de - Publicat miercuri, 27 noiembrie 2019 11:40

Tottenham - Olympiakos 4-2 // Jose Mourinho îl lăudă pe puştiul de la care a pornit faza golului egalizator al lui Kane. „Iubesc băieţii de mingi inteligenţi. Am fost la fel de strălucitor, între 10 şi 16 ani”. Spurs a întors fantastic de la 0-2 contra lui Olympiakos. 

Nu se putea ca primul joc acasă, şi în Ligă, al lui Mourinho la Tottenham să nu fie unul special. Niciodată de la un duel cu Real în 2002 o echipă a lui José nu mai fusese condusă cu 0-2 în 20 de minute. 

Olympiakos n-a reuşit să-i strice seara portughezului, care a făcut show, la fel ca The Spurs în repriza secundă. Au marcat trei goluri, după 1-2 în pauză, şi au revenit fenomenal, făcându-l pe noul manager să se bucure ca un ultras. 

A fost prima oară în 14 partide din Ligă în care o echipă a lui Mou câştigă după ce a avut un dublu handicap. 

„Trebuie să fii chiar bun”

Mourinho a oferit faza zilei în Champions prin gestul făcut faţă de un copil de mingi. L-a îmbrăţişat şi a ţinut să-i mulţumească pentru cât de repede i-a dat mingea la aut lui Aurier, care i-a centrat perfect lui Kane de 2-2. 

„Puştiul a fost genial. Se vede că înţelege fotbalul şi assistul a fost al lui. Iubesc băieţii de mingi inteligenţi. Şi eu am fost la fel de strălucitor, între 10 şi 16 ani. Trebuie să fii bun să faci asta”, a spus José la BT Sport. 

Le cerea să tragă de timp la Chelsea! 

Un fost copil de mingi în perioada în care Mou era antrenor la Chelsea i-a dat însă peste nas. 

„Mi-amintesc că aşa am început fotbalul. A însemnat mult pentru mine, nu puteai fi mai aproape de teren decât atât. Ceea ce m-a şocat a fost că Mourinho a venit la noi şi ne-a spus că dacă avem avantaj într-un meci de Ligă să nu dăm mingea înapoi repede. Să o ţinem pe margine cât mai mult!”, a mărturisit Mason Mount în Daily Mail.

„A citit excelent jocul, nu l-am pus acolo doar să stea şi să se uite la fotbal. L-am căutat pe băiat după meci să-l invit în vestiar, dar dispăruse”
- José Mourinho, manager Tottenham 

20 de goluriîn 24 de meciuri în Ligă are Harry Kane. A atins cel mai repede acest prag în istoria competiţiei, peste Del Piero, Van Nistelrooy, Pippo Inzaghi şi Mario Gómez

Vezi și: 

VIDEO Jose Mourinho a produs faza serii în Liga Campionilor! Echipa lui a egalat după startul de coșmar și s-a dus direct la copilul de mingi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează