INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  RETRO GSP

Val de reacții după afirmațiile explozive ale lui Cornel Dinu în GSP: „Îmi dau lacrimile, plâng ca un copil! Tremur tot”

Cornel Dinu a aruncat în aer cea mai mare performanță europeană a lui Dinamo +15   FOTO
Cornel Dinu a aruncat în aer cea mai mare performanță europeană a lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 aprilie 2020 14:30

Dezvăluirile făcute de Cornel Dinu pentru GSP.RO au făcut valuri printre foștii jucători ai lui Dinamo. Aceștia au reacționat rând pe rând, surprinși fiind de declarațiile „Procurorului”.

Țețe Moraru: „Noi am fost blatiști? Niciodată!”

Țețe Moraru (63 de ani), căpitanul lui Dinamo din confruntarea cu Liverpool, a fost cuprins de lacrimi după ce a citit afirmațiile lui Dinu.

Îmi dau lacrimile în fața laptopului. În luna mai fac 64 de ani, dar aproape că plâng ca un copil. Tremur tot. Soția mea nici nu a avut puterea să citească așa ceva. L-am iubit toți pe nea Cornel, dar îmbătrânește... stiți vorba aia. Eu eram căpitanul acelei echipe și nu permit nimănui să își bată joc de munca generației mele. Adică, pe noi ne-a făcut mari fotbaliști Securitatea?

Noi am fost niște blatiști? Niciodată! Am avut o superechipă atunci, iar la Minsk am făcut cel mai bun meci al meu din cupele europene. Cine era nebun să ia banii și să fie curățat de KGB? Voi credeți că se puteau face asemenea lucruri în fosta URSS? Cu Hamburg am sărit din bară în bară. Păi, dacă noi blătuiam meciul ăla, atunci de ce nemții au atacat în valuri ca să ne bată”, a declarat Moraru, potrivit Prosport.

Gigi Mulțescu: „Sunt uluit”

O reacție similară a avut și Mulțescu (68 de ani), unul dintre fotbaliștii importanți ai dinamoviștilor din campania europeană desfășurată în sezonul 1983-1984.

Am citit și eu acum, deocamdată îmi adun gândurile pentru că sunt uluit de ce citesc! Nu cred că e ceva adevărat. Eu am simțit din teren cât de dezavantajați am fost de arbitraje. Eu nu cred poveștile astea cu microfoane și arbitrii plătiți!”, a spus și Mulțescu, pentru sursa citată.

Cornel Țălnar: „Am rămas perplex!”

Nici Cornel Țălnar nu și-a găsit ușor cuvintele după poveștile șocante ale lui Cornel Dinu: „Am rămas perplex. Îmi aduc aminte că înainte de meciul cu Hamburg a venit toată conducerea de la Interne, să ne îmbărbăteze! Ne-au spus atunci că e neapărat să îi batem pe hitleriștii care ne-au cotropit, iar Dinu a spus «Cum să îi batem noi pe ăștia care au mâncat steak toată viața, când la noi Țălnar mănâncă pită cu slănină pe la Alba?». Și uite că așa cu pita și slănina lui Țălnar i-am bătut pe nemți”.

36 de ani de la Dinamo - Liverpool 1-2

  • Semifinale CCE, retur (în tur 0-1)
  • Au marcat: Orac (39') / Rush (11', 85')
+11 FOTO

Azi, 25 aprilie, se împlinesc 36 de ani de la Dinamo - Liverpool, returul semifinalei CCE din sezonul 1983-1984. După 0-1 în Anglia, „câinii" au cedat și în manșa secundă, 1-2, la capătul unui meci disputat pe un teren greu, îmbibat de apă, care i-a favorizat pe oaspeți. 

Dinamo: Moraru - Mărginean (77' Iamandi), I. Marin, Al. Nicolae, N. Stănescu - Rednic, Dragnea, Augustin - Țălnar, V. Turcu, Orac (67 Custov)
Antrenori: Dumitru Nicolae Nicușor și Cornel Dinu

Liverpool: Grobbelaar - Neal, Lawrenson, Hansen, Kennedy - Lee, Johnston, Souness, Whelan - Dalglish (77' Nicol), Rush
Antrenor: Joe Fagan

Stadion: „23 August"
Spectatori: 70.000
Arbitru: Dieter Pauly (RFG)

Citește mai multe știri de actualitate:

Costel Orac, prima reacție după dezvăluirile șocante ale lui Cornel Dinu: „N-aveam cum să le știm noi, jucătorii”

Reacție ciudată a arbitrului acuzat de Cornel Dinu » A închis telefonul, după un râs în hohote

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (35)
1108189862870605
Robert Dobrin  •  26 Aprilie 2020, 20:32

Dinu sa spuna cum a distrus asa echipa frumoasa care a însemnat ceva in fotbalul acelor ani. Sa spuna daca are tupeu cum si-a luat-o de la Moraru dupa un meci cu Sportul. E bolnav săracul ce pretentii sa mai ai de la el.

10156162893436307
Johny English  •  26 Aprilie 2020, 18:08

Lasa ma Tete Moraru, ca si eu am plins cind ne-a batut Yougoslavia cu 6-4 la Bucale si tu ai fost spectator " din bara in bara" la cel putin 3 goluri! Si ai mai gresit decisiv la inca 2! Cre-ca esti unul din tradatori! Are dreptate Procuroru!

thelegend.
thelegend.  •  26 Aprilie 2020, 02:50
Postat de cornelconasu pe 25 Aprilie 2020, 16:53

Întrebarea este ...DE CE a făcut Dinu asta ? Care e motivul ? În cine vrea să lovească cu toate aceste lucruri pe care ....numai el le ”stie” ?!

Hai man , e clara treaba, doar unu cu vederea optuza nu vede ca adevarul este ca Dinu nu vrea ca Dinamo sa fie pe mana unui investitor potent. Asta ma face sa cred ca spaniolii aia chiar au intentii serioase, de ce a venit Dinu cu *** asta, fix cu o zi inainte ca actele cu spaniolii sa se semneze ??? E clar un interes pe care il joaca acest Dinu, nu prea stiu cu-i face jocurile, dar am o vaga impresie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează