INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - BARCELONA

VIDEO Cât ghinion! VAR-ul i-a anulat 3 goluri lui Morata, în șocul Juventus - Barcelona

Alvaro Morata (28 de ani) a avut 3 goluri anulate de VAR în duelul Juventus - Barcelona, din grupa G a Ligii Campionilor.
Alvaro Morata (28 de ani) a avut 3 goluri anulate de VAR în duelul Juventus - Barcelona, din grupa G a Ligii Campionilor.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 octombrie 2020 22:26 / Actualizat miercuri, 28 octombrie 2020 23:31

Alvaro Morata (28 de ani) a avut 3 goluri anulate de VAR în duelul Juventus - Barcelona, din grupa G a Ligii Campionilor. 

Alvaro Morata e cel mai ghinionist fotbalul al actualei ediții de UEFA Champions League. Atacantul spaniol a trimis de 3 ori mingea în poarta lui Neto, de fiecare dată reușitele fiind anulate pentru ofsaid. Toate situațiile au venit la scorul de 1-0 pentru Barcelona. 

Morata, 3 goluri anulate în Juventus - Barcelona

Primul gol anulat a fost în minutul 15. Morata plecase de la 30 de metri de poartă, intrase în careu și marcase din a doua tentativă. La 13 minute distanță, Alvaro s-a demarcat între fundașii centrali catalani și a trimis în plasă o centrare venită de la Cuadrado. Și de data aceasta olandezul Danny Makkelie a anulat reușita pentru poziție afară din joc. Cifra fatidică 3 a fost atinsă în minutul 55, tot pentru ofsaid, tot din pasa lui Cuadrado.

Vezi VIDEO cu reușitele anulate

Citește și alte știri despre Liga Campionilor:

Alertă la PSG! Neymar, schimbat în prima repriză a meciului cu Bașakșehir în urma unei accidentări

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
saramago
saramago  •  29 Octombrie 2020, 14:24

Barca nu a avut ghinion în debutul meciului la bara lui Griezmann ?

371756864266572
Simi Simi  •  29 Octombrie 2020, 11:43

Am avut ocazia sa merg la cateva jocuri la Torino. Toate in Liga Campionilor. Nu este usor sa faci rost de bilete si nici nu sunt ieftine. Platesti avionul, platesti biletul, mai cheltuiesti niste bani in ziua meciului, un meci care se anunta spectaculos, si vin unii si iti spun ca " verigheta de la mana era in off-side". Patesti.

robby73
robby73  •  29 Octombrie 2020, 10:21

Domnilor pescari......nu a fost ghinion, a fost "ofsaid"!!! Dar de unde sa stiti voi ce e offside, daca nici nu stiti cum se scrie :-))))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează