INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - PSG 1-4

VIDEO Imagini șocante în Barcelona - PSG! Kylian Mbappe l-a amenințat cu moartea pe Jordi Alba

Kylian Mbappe (22 de ani)
Kylian Mbappe (22 de ani)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2021 19:53 / Actualizat miercuri, 17 februarie 2021 20:07

PSG a umilit Barcelona pe Camp Nou, scor 4-1, în manșa tur din optimile Ligii Campionilor, iar Kylian Mbappe (22 de ani), care a fost omul meciului după ce a reușit un hat-trick, a avut un schimb de replici controversat cu Jordi Alba, Sergino Dest și Gerard Pique.

„Pe stadă te-aș omorî” i-a transmis Kylian Mbappe lui Jordi Alba, într-o spaniolă perfectă, conform publicației sport.es. Gerrard Pique a intervenit în conversație și l-a întrebat pe internaționalul francez: „Pe cine vrei să omori tu?”, iar Jordi Alba a reacționat: „Înveți ce e mai rău, prostule!”. Fundașul spaniol le-a spus apoi colegilor: „Învață, învață deja tipul!”, referindu-se la comportamentul agresiv al lui Mbappe.

Tot scandalul a pornit după ce Sergino Dest a intrat dur asupra lui Kylian Mbappe și și-a cerut scuze față de jucătorul lui PSG. Mbappe i-a transmis lui Dest să nu îl atingă, iar Jordi Alba a intervenit în disputa dintre cei doi: „Și-a cerut scuze”.

Kylian Mbappe, omul meciului în Barcelona - PSG 1-4

La finalul meciului, Kylian Mbappe a primit trofeul pentru cel mai bun jucător. Superstarul francez a vorbit despre viitorul său, declarând că încă nu decis dacă va continua la PSG, echipă cu care mai are contract până în vara lui 2022: „Apreciez și am în inimă tricoul lui PSG. Viitorul meu? Ar fi o prostie să îmi decid viitorul după un singur meci. E un subiect la care trebuie să mă gândesc mult timp.”

Moment incredibil între jucătorii Barcelonei: „P***a mă-tii! Suferim! Suntem de 5 minute așa!”

Presa din Spania a mai dezvăluit că fundașul Gerard Pique și atacantul francez Antoine Griezmann au avut un schimb dur de replici, iar ibericul l-a înjurat pe acesta.

Revenit după o accidentare care l-a ținut 3 luni pe tușă, Pique a fost extrem de nervos în prima repriză, la 1-1, când jucătorii lui PSG controlau partida și puneau presiune pe catalani. După mai multe acțiuni periculoase ale francezilor, catalanul și-a certat colegii: „Trebuie o posesie mai mare, la naiba! Să mă c*c! Haide!”.

Griezmann a încercat să-l calmeze, spunându-i „Liniștește-te!”, dar fără succes. Ulterior, Pique a mai avut o răbufnire: „La naiba! Nu ținem deloc de minge”, moment în care Griezmann i-a cerut încă o dată să potolească, dar de data asta l-a și înjurat: „Geri, gata, calmează-te! P***a mă-tii!”.

În acel moment, Pique s-a enervat și mai tare, a țipat din nou la colegii și i-a adresat cuvinte grele francezului: „P***a mă-tii! Suferim! Suntem de 5 minute așa”.

VIDEO. Gol superb înscris de Mbappe contra celor de la Nîmes în Ligue 1

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Suporterii Barcelonei sunt furioși! Ce făcea Ronald Koeman după umilința cu PSG

Pleacă Marius Șumudică de la Rizespor? Anunțul făcut în direct: „Am vorbit cu bașkanul! Rar mi s-a întâmplat așa ceva”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
magic4ever
magic4ever  •  18 Februarie 2021, 12:06
Postat de enigmaticul pe 17 Februarie 2021, 21:00

Mda...........Gorila asta mică de Mbappe a începu să aibă aere de vedetă!! El deja se visează cu trofel UCL în mână, sau jucând din sezonul viitor la Real sau mai știu eu pe unde visează. Prea mult tupeu pentru un neînțărcat, strică, mai ales pe viitor.

Mbappe chiar este vedeta,star,perla,diamant...este CAMPION MONDIAL si unul dintre cei mai buni fotbalisti din lume...din vara daca nu castiga UCL cu PSG probabil o sa se transfere la Real Madrid si tot o sa aiba dueluri cu fotbalistii plafonati ai Barcelonei...

gago747
gago747  •  17 Februarie 2021, 21:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

enigmaticul
enigmaticul  •  17 Februarie 2021, 21:00

Mda...........Gorila asta mică de Mbappe a începu să aibă aere de vedetă!! El deja se visează cu trofel UCL în mână, sau jucând din sezonul viitor la Real sau mai știu eu pe unde visează. Prea mult tupeu pentru un neînțărcat, strică, mai ales pe viitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează