INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREȚ - FERENCVAROS 2-3 (ÎN TUR 1-2)

VIDEO Scandal la bulgari! Moți implicat » Antrenorul lui Ludogoreț, furios după penalty ratat și eliminare: „Va fi pedepsit” 

Articol de - Publicat joi, 18 iulie 2019 10:47

Ludogoreț a fost eliminată și în acest an din Champions. Chiar din turul 1 preliminar. A fost învinsă de două ori de Ferencvaros, 1-2 la Budapesta, 2-3 la Razgrad. Dar la retur un moment a decis meciul: Moți nu a fost lăsat să bată un penalty.

În minutul 29, la 1-2, gazdele au avut penalty. Dacă îl transformau, ar mai fi avut nevoie de două goluri pentru a trece în faza următoare. Dar polonezul Jakub Świerczok, titularizat în locul lui Keșerü (intrat după pauză), a nesocotit ce a urlat antrenorul Stoicio Stoev de la margine: „Șutează Moți”. Exact cum era stabilit de la startul sezonului. Și a ratat. Świerczok a tras cu „scăriță”, însă portarul a rămas pe mijloc și a respins peste bară.

Click aici pentru VIDEO!

„Vreau să le cer scuze tuturor”

„Moți trebuia să bată”, a declarat Stoev furios la sfârșit. „L-am strigat, dar mi-a zis că Świerczok a vrut el. De aceea apar greșelile, fiecare să-și cunoască responsabilitățile. Cine execută 11 metri, cine are cornerele... Să respecte ce am hotărât”. Tehnicianul anunță: „Vor fi sancțiuni, totuși e prea devreme să vorbim despre acest subiect, e prima oară când se întâmplă”.

Atacantul și-a recunoscut vina după meci. „Vreau să le cer scuze tuturor. Am pierdut din cauza mea”, a spus Świerczok, dezvăluind că „l-am întrebat pe Moți dacă pot să trag eu și a acceptat”.

„Mă întreb cum de au permis jucătorii să se întâmple acest lucru, ca alt jucător să bată penaltyul. Eu sunt la 80 de metri, poate că nu mă aud, dar ei sunt acolo, pe teren. E un meci serios și fiecare trebuie să respecte ce am decis”
Stoicio Stoev, antrenor Ludogoreț

„Acum trebuie să joc și mai bine. Probabil că echipa nu mai crede în mine, dar voi da totul pentru a recâștiga încrederea băieților”
Jakub Świerczok, atacant Ludogoreț

L-a lovit cu piciorul și a fost eliminat

În minutul 82, Cosmin Moți a plecat direct la vestiare. Într-o zonă lipsită de pericol, la mijlocul terenului, și-a atacat adversarul cu piciorul ridicat, lovindu-l în abdomen. Arbitrul lituanian Rumšas l-a eliminat. Când a văzut cartonașul roșu, stoperul s-a uitat la el disperat, dar știa că fusese eroarea lui.

Citește și: 

Surpriza serii: Ludogoreț eliminată din Liga Campionilor! Moți a văzut „roșu” direct

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
shark_34
shark_34  •  18 Iulie 2019, 22:39

Nu-l mai ridicati pe Moti la rangul unui jucator decent,ca e departe de asa ceva.E idolul play-out-istilor,adica finii Viitorului!

1745flo
1745flo  •  18 Iulie 2019, 16:59

RESPECT MOȚI!

rocky2
rocky2  •  18 Iulie 2019, 16:52
Postat de mariuss72 pe 18 Iulie 2019, 12:10

O mizerie de articol, texte scoase din context, titlu mincinos...ati ajuns mult sub Fanatik, ceva la nivelul Click, dar macar aia isi asuma zoaiele.

Lasa-i ca inca-i doare, Moti a facut de râsul planetei abominaţia cea ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează