INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA

Parcurs rușinos pentru Barcelona în Ligă » Cum încearcă Xavi să-i consoleze pe suporteri

Xavi Hernandez, antrenor Barcelona // foto: Imago Images
Xavi Hernandez, antrenor Barcelona // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2022 08:49 / Actualizat miercuri, 02 noiembrie 2022 09:32

Cu Barcelona eliminată din Champions League, antrenorul Xavi Hernandez se consolează cu gândul că „avem în față un sezon de Europa League foarte frumos”.

Barcelona a câștigat marți seară în deplasarea cu Viktoria Plzen, 4-2, dar succesul nu a ajutat-o să treacă de grupele Champions League.

Echipa pregătită de Xavi Hernandez a încheiat grupa C pe locul 3, cu 7 puncte, și a fost „retrogradată” în „16-imile” Europa League.

După ce a ratat unul dintre obiectivele acestui sezon, un parcurs bun în Champions League, Xavi s-a consolat cu gândul că această ediție din Europa League va fi extrem de competitivă. În a doua competiție europeană au mai căzut, printre altele, Ajax, Sporting, Leverkusen și Sevilla, iar acolo poate ajunge și Juventus.

Echipa lui Ianis Hagi, cea mai slabă din istoria grupelor Ligii!
GRUPE
Echipa lui Ianis Hagi, cea mai slabă din istoria grupelor Ligii!

Gândul cu care se consolează Xavi după ce Barcelona a ieșit din Champions League

„În Liga Campionilor trebuie profiți de oportunitățile pe care le ai. Bayern și Inter au făcut-o.

Barca este una dintre candidatele la câștigarea Europa League. Obiectivul este să ajungem în finală și să o câștigăm. Trebuie să jucăm bine, avem în față un sezon de Europa League foarte frumos, care reprezintă o provocare atât pentru club, cât și pentru echipă”, a punctat Xavi după victoria cu Plzen, citat de Marca

Despre meciul cu Plzen, Xavi a tras următoarele concluzii:

„Am atacat spațiile, am pasat, dar făăr minge nu ne-am descurcat foarte bine. Am fost foarte buni în atac, dar nu la fel de buni în apărare. Ne-au atacat foarte bine, joacă cu mingi lungi și te înving cu anvergura lor. Au gestionat foarte bine și fazele fixe, greșeala noastră a fost că am comis multe faulturi inutile”.

Marcos Alonso (minutul 6), Ferran Torres (44 și 54) și Pablo Torre (75) au înscris pentru Barcelona cu Plzen. Tomas Chory (minutele 51 și 63) a punctat pentru cehi.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Inedit: vorbești de bine în online despre Cupa Mondială, mergi gratis în Qatar la turneul final! „Un mod de a îi răsplăti pentru colaborare”

Brigada lui Radu Petrescu, salvată de VAR în Viktoria Plzen - Barcelona » Intervenție decisivă la gol

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
terranovaaa
terranovaaa  •  02 Noiembrie 2022, 15:05

Farca a fost in o echipa de cupa uefa toata istoria ei, cateva CL castigata cu arbitrii nu schimba asta.

cdba3133
cdba3133  •  02 Noiembrie 2022, 10:42

Toti de pe strada unde locuiesc nu ne mai revenim din plansete si bocete. E o jaaleee! Ceva de neimaginat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează