INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FENERBAHCE - GAZIANTEP 3-1

Alexandru Maxim a înscris în poarta lui Fenerbahce! Revenire de formă după „eclipsa” de la națională: 3 goluri în ultimele două meciuri

Alexandru Maxim / Sursă foto: Twitter Gaziantep
Alexandru Maxim / Sursă foto: Twitter Gaziantep

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2021 21:50 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 22:08

Alexandru Maxim a înscris din nou pentru Gaziantep, în meciul pierdut de fosta echipă a lui Marius Șumudică pe terenul lui Fenerbahce, scor 1-3. 

Întors la echipa de club după forma slabă etalată la echipa națională, Alexandru Maxim revine, treptat, la evoluțiile excelente avute finalul anului trecut. Internaționalul de 30 de ani a „perforat” și poarta lui Fenerbahce, după ce etapa trecută înscrisese o „dublă” de efect în victoria cu Istanbul Bașaksehir, 2-0. 

În minutul 66, la scorul de 1-0 pentru Fenerbahce. Maxim a înscris în poarta lui Bayindir, ajungând la 14 reușite stagionale. Maxim a executat o lovitură liberă de la distanță, iar portarul lui Fener a scăpat mingea în poartă. În prealabil, românul izbutise și o pasă de gol, reușita fiind însă anulată. Golul românului a fost insuficient pentru Gaziantep, care a pierdut cu 1-3. 

Șumudică, secretul formei lui Maxim? 

Gaziantep se menține pe locul 6, cu 50 de puncte, însă e departe de locul 4, ultimul care asigură prezența în cupele europene. Pe durata sezonului, în perioada în care Marius Șumudică era pe bancă, Gaziantep a ajuns la un moment dat pe primul loc. Tehnicianul român a plecat de la echipă la începutul lunii ianuarie și a declarat în mai multe rânduri că a jucat un rol important în prestațiile solide pe care Maxim le-a avut în acest sezon. 

„Este un jucător dorit de forțele din Turcia, de Galatasaray, de Beșiktaș. A crescut foarte mult cu mine. Este un lider de echipă, un băiat care mi s-a părut introvertit la început, dar m-am înșelat. Maxim e un jucător căruia am reușit să îi intru la inimă, să-l urc la capacitatea lui maximă și să intre în atenția granzilor din Turcia. Sunt mândru că am lucrat cu el și că am putut să îmi pun amprenta pe urcarea lui în carieră” a spus Șumudică în presa din Turcia.

Alexandru Maxim este impresionat de campionatul Turciei: „A devenit atractiv și pentru jucătorii mari”

Citește și alte știri de actualitate:

Răzvan Lucescu, tranșant în disputa dintre FCSB și CSA: „Asta e Steaua! Punct”

Șah la „regină”! Ioan Becali mută în conflictul cu Anamaria Prodan: ce se întâmplă cu procesul intentat lui Dennis Man

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dubluv
dubluv  •  13 Aprilie 2021, 08:06

:)))))))))) cica a reusit o pasa de gol anulat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează