INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CONFLICT

Bătaia dintre Anamaria și Reghe a ajuns și la urechile azerilor: „A mers în casa ei și a făcut scandal!” + Va plăti antrenorul cu postul? Impresara ar fi trimis imaginile la club

Bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns și la urechile străinilor
Bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns și la urechile străinilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2022 18:03 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2022 14:37

Mai multe publicații din Azerbaidjan, țara în care Laurențiu Reghecampf antrenează, sunt la curent cu scandalul de amploare pe care tehnicianul lui Neftchi Baku l-a avut vineri cu Anamaria Prodan.

Site-urile de știri din Azerbaidjan au preluat informația apărută vineri în România, precum și unele declarații oferite de Anamaria Prodan, conform cărora Reghe „i-ar fi blestemat fiul și ar fi amenințat-o pe aceasta cu moartea”. Aflat în România pentru botezul copilului dăruit de Corina Caciuc, tehnicianul va avea de oferit explicații serioase la revenirea pe pământ azer.

Noi imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Reghecampf » De la ce a plecat totul
SCANDAL
Noi imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Reghecampf » De la ce a plecat totul

Presa din Azerbaidjan a aflat deja de altercația dintre Reghecampf și Anamaria Prodan

„Laurențiu Reghecampf, care a profitat de pauza din campionat pentru meciurile naţionalei, a plecat în România după meciul cu Sabail. Antrenorul, care se află de câteva zile la București, a mers în casa Anamariei Prodan, de care încă nu a divorțat oficial, și a făcut scandal. Cearta s-a petrecut în jurul orei 19:00 în apartamentul din Snagov, unde cuplul locuia împreună.

Anamaria Prodan, care a fost supusă unei presiuni fizice, a vorbit despre incident într-o declarație pentru presa locală. (...) În timpul incidentului a fost chemată poliția. Reghecampf și șoferul rănit au fost duși la o secție de poliție, pentru a da declarații. 

Antrenorul principal al FC Neftchi a refuzat să facă o declarație despre incident. Laurențiu Reghecampf este căsătorit de mulți ani cu Anamaria Prodan. În ciuda faptului că are un fiu de 14 ani, cuplul încă nu este oficial divorțat. Antrenorul român este în prezent într-o relație cu o femeie pe nume Corina Caciuc, ei având un copil”, au scris azerii de la sportinfo.az, citați de Realitatea Sportivă

Bătaia dintre Anamaria și Reghe a ajuns și la urechile azerilor: „A mers în casa ei și a făcut scandal!” + Va plăti antrenorul cu postul? Impresara ar fi trimis imaginile la club

Anamaria Prodan ar fi trimis clubului lui Laurențiu Reghecampf imaginile în care e lovită de fostul soț

Informații de ultim moment, publicate de site-ul playsport.ro, aduc în discuție un scenariu de pe urma căruia Reghecampf ar putea avea serios de suferit. 

Conform sursei citate, Anamaria Prodan le-ar fi trimis oficialilor de la Neftchi Baku imaginile în care e bruscată și lovită de Reghe, situație ce i-ar putea aduce prejudicii serioase antrenorului plătit în Azerbaidjan cu 40.000 de euro pe lună.

Primele declarații ale lui Reghecampf după scandalul cu Anamaria Prodan: „N-am dat în ea” » Imaginile îl contrazic
Scandal
Primele declarații ale lui Reghecampf după scandalul cu Anamaria Prodan: „N-am dat în ea” » Imaginile îl contrazic

Laurenţiu Reghecampf a ajuns la spital după conflictul cu Anamaria Prodan

Vineri seara, la câteva ore după scandalul izbucnit în plină stradă, Reghecampf s-a prezentat la camera de gardă a unui spital din Capitală pentru a-i fi eliberat un certificat medico-legal din care să rezulte natura loviturilor primite în urma altercației cu Anamaria Prodan, notează tabloidul Cancan.

Pe faţa antrenorului erau destul de vizibile urmele unor posibile lovituri.

În plus, antrenorul lui Neftchi Baku a mai efectuat niște probe suplimentare, pentru a demonstra că nu era sub influenţa alcoolului sau a drogurilor în momentul altercației de la Snagov cu fosta soție.

Anamaria Prodan nu e la prima altercație: în 2019, l-a luat la palme pe Dan Alexa

În iulie 2019, antrenorul Dan Alexa a fost victima unei scene de gelozie din partea impresarei Anamaria Prodan. La câteva momente după meciul Astra Giurgiu - FC Botoșani 2-2, Anamaria a răbufnit în momentul în care a observat că Dan Alexa era așteptat în parcarea stadionului de către o altă femeie.

Chiar în parcarea arenei „Marin Anastasovici”, impresara l-a lovit cu pumnul în față pe antrenor, apoi cearta a continuat în vestiare.

VIDEO Ioanițoaia, întrebare directă pentru Dan Alexa: „Te-ai iubit cu Anamaria Prodan?”

Citește și alte știri despre scandalul Anamaria Prodan - Laurențiu Reghecampf: 

A apărut filmul bătăii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Cei doi s-au lovit reciproc în plină stradă

Primele declarații ale lui Reghecampf după scandalul cu Anamaria Prodan. De ce riscă impresara închisoarea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
romeverest
romeverest  •  25 Septembrie 2022, 11:54

Credeti ca azerii renunta la serviciile lui Reghecampf pentru aceste imagini trimise special de Prodanca la club ?? Nici vorba !! Cand vor vedea postarile ei sexy de pe toate site-urile de la noi, precum si filmarea cu punnul dat in fata “prietenului” Alexa, isi vor da seama imediat de comportamentul acesteia !!

alex0220
alex0220  •  25 Septembrie 2022, 11:08

Dar omul care a filmat din masina, daca vezi ca o femeie cu care te-ai dus intr-un loc, ai o relatie profesionala poate si de prietenie o bate un barbat tu stai sa filmezi ca un cameramen profesionist, nu te duci sa incerci sa ii desparti? Poate mi se pare mie, dar pe filmare parca mai dadea si zoom sa fie sigur ca a prins cadre bune....asta e atitudinea logica, pe bune? "ceva e putred in Danemarca"

Cristib2009
Cristib2009  •  25 Septembrie 2022, 06:06

Atat de josnica a ajuns carpa de dabuleni incat a premeditat tot..a regizat totul in amanunt..Si a pus soferul amant sa stea la panda si sa filmeze si apoi a montat totul ca sa dea in reghe..de unde stia ala ca v a venii reghe..vor purta discutie in drum si se vor lua la bataie daca *** nu punea totul la cale...o *** isterica

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează