INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Cu valizele pregătite! Tătărușanu, aproape de plecarea de la AC Milan » „Diavolii” i-a găsit înlocuitor

Ciprian Tătărușanu, Foto: Imago Images
Ciprian Tătărușanu, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 24 noiembrie 2022 16:40 / Actualizat joi, 24 noiembrie 2022 16:41

AC Milan renunță la Ciprian Tătărușanu (36 de ani) la vară, când îi expiră contractul, și-l aduce pe Marco Sportiello (30 de ani), chiar cel care l-a scos pe român din poartă la Fiorentina, alungându-l la Nantes.

A fost mantaua de vreme rea la Milan. Dar la 37 de ani, cât va avea în vară la sfârșitul contractului, e considerat prea bătrân. De câte ori a apelat la el Stefano Pioli, portarul român și-a făcut datoria, chiar dacă a și greșit. Nu a scos mingi imposibile, a fost mai degrabă un goalkeeper liniar. 

În acest sezon a prins 12 partide, între care 4 în Ligă, suplinindu-l bine pe accidentatul Maignan. În 2023, la reluarea competițiilor, va reveni pe bancă și, dacă nu se va mai întâmpla nimic, va rămâne spectator pentru ultimele luni și va pleca din nou.

Istvan Kovacs a avut propriul lui „meci” în Uruguay - Coreea de Sud » Misiune dificilă pentru arbitrul român
URUGUAY - COREEA DE SUD
Istvan Kovacs a avut propriul lui „meci” în Uruguay - Coreea de Sud » Misiune dificilă pentru arbitrul român

„Ștafeta se repetă” » Tătărușanu, aproape de plecarea de la AC Milan

„Marco Sportiello ar putea deveni noul număr 12. Azi e o idee, însă mâine va fi mult mai mult. Pioli este de acord cu această soluție, mai ales că au colaborat bine la Fiorentina. Un înlocuitor optim pentru Maignan”, a scris Gazzetta dello Sport.

Are 190 de meciuri în Serie A, adunate la trei cluburi, Atalanta, Fiorentina, Frosinone și înapoi la echipa bergamască. În 2017, Pioli a fost cel care l-a pus titular pe Marco în detrimentul lui „Tătă”. „Ștafeta e destinată să se repete, cu Sportiello în rolul rezervei lui Maignan și cu valizele împachetate”.

15 partidea bifat Tătărușanu în Serie A în poarta Milanului, la care se adaugă 7 în Ligă, două în Europa League și două în Coppa Italia începând din sezonul 2020-2021

Tătărușanu, curtat de Empoli

În aceeași situație e Sportiello, cu acordul scadent la 30 iunie și cu Atalanta ce nu dorește prelungirea lui. La 30 de ani, poate fi încă mult timp înlocuitor pentru titular la rossoneri, în acest sezon intrând de 6 ori pe postul lui Musso.

Nici Tătărușanu nu stă degeaba și sondează terenul pentru a continua în Serie A. Are o variantă conturată, o ofertă de la Empoli. Care mai mult ca sigur îl va vinde în vară pe Vicario și nu-l are ca alternativă de secund în prezent decât pe Ujkani, 34 de ani, care n-a mai apărat de un an și jumătate în Serie A.

Citește și:

Românul fost la Galatasaray nu-i dă nicio șansă lui Șut la Trabzon

Playtech: Imagini BOMBĂ cu Anna Lesko de când era IUBITA lui Columbeanu! Aşa nu ai mai văzut-o pe vedetă. FOTO DE NERATAT


Comentarii (4)
Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  24 Noiembrie 2022, 19:00
Postat de ionescugeorge77 pe 24 Noiembrie 2022, 17:35

Tatarusinea nu i bun de nimik ...gafe peste gafe ...nimeni nu l vrea ...

bro...sunteti unii care doar hate aveti. Ba de cr7 ba de mesii ba de asta...ba de TOTI. Omu e de ani buni in afara si e apreciat.

emil1986
emil1986  •  24 Noiembrie 2022, 18:26
Postat de ionescugeorge77 pe 24 Noiembrie 2022, 17:35

Tatarusinea nu i bun de nimik ...gafe peste gafe ...nimeni nu l vrea ...

Mai ai frati, habaucule?????

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  24 Noiembrie 2022, 17:35

Tatarusinea nu i bun de nimik ...gafe peste gafe ...nimeni nu l vrea ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează