INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

FOTO Ciprian Tătărușanu, prezentat oficial la AC Milan » Ce a răspuns când a fost întrebat despre Steaua

AC Milan l-a prezentat oficial pe Ciprian Tătărușanu. Portarul român de 34 de ani, transferat cu 500.000 €, a dezvăluit cum a trecut din Ligue 1 la Serie A.
AC Milan l-a prezentat oficial pe Ciprian Tătărușanu. Portarul român de 34 de ani, transferat cu 500.000 €, a dezvăluit cum a trecut din Ligue 1 la Serie A.

Articol de - Publicat marti, 15 septembrie 2020 15:16 / Actualizat marti, 15 septembrie 2020 16:40

AC Milan l-a prezentat oficial pe Ciprian Tătărușanu. Portarul român de 34 de ani, transferat de la Lyon în schimbul a 500.000 €, a dezvăluit cum a trecut din Ligue 1 la Serie A. 

„Doar la Lyon am fost rezervă și nu-i ușor când trebuie să te antrenezi 100% știind că duminică nu vei intra în teren. Dar mie-mi plac provocările și voi da totul să ajut când va fi nevoie. Milan e o echipă mare, sunt fericit că m-a căutat și mi-ar plăcea să-mi închei cariera aici, mulți visează la asta. Am lucrat foarte puțin cu Pioli la Fiorentina, dar voi încerca să mă adaptez repede la ceea ce-mi va cere Mister". 

Tătă a semnat cu rossonerii până în 2023, va purta tricoul cu nr. 1 și va fi rezerva lui Donnarumma.

Tătărușanu, luat la întrebări :) 

...despre Steaua: „Eram suporter al echipei, la fel ca tata, și am crescut cu performanțele ei în Europa. A avut o echipă mare și toți copiii visau să ajungă la Steaua și să câștige campionatul. Am fost norocos să-mi împlinesc acest vis”.

...despre Italia: „Am jucat primul amical cu naționala împotriva Italiei, îmi amintesc că întâiul meu meci a avut loc în Austria. Mulți fotbaliști români au evoluat în Italia, pentru noi e mai ușor să te afirmi aici”.

...despre echipa națională: „E foarte importantă pentru mine, am jucat mult și vreau să continuu să apăr bine. Ne așteaptă playoff-ul cu Islanda, de aceea trebuie să mă pregătesc bine ca să fiu gata să intru când Mister mă va alege în poartă".

...despre revenirea fanilor pe stadion: „Nu e simplu să joci fără public. În Franța fanii s-au întors, sunt admiși cinci mii și, chiar dacă nu par mulți, este o altă senzație, deja un pic mai bine. Sper că și în Italia se vor redeschide tribunele".

...despre ce aduce în vestiar: „Sunt un jucător nou, trebuie să stabilesc o relație cu colegii".

...despre Donnarumma: E tânăr doar ca vârstă. Eu, ca portar, pot să învăț de la oricine câte ceva. Este o meserie în care afli mereu ceva nou, dar și mai furi".

... despre Serie A: „E multă exigență, se cere mult și se acordă atenție fiecărui detaliu. Îmi place, deși la început ți se pare greu. Campionatul francez e diferit față de cel italian, dar voi face totul să mă reintegrez cât mai repede". 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Theodor Jumătate: „Motivele pentru care Loți a fost concediat de Gent după doar 25 de zile sunt stupefiante”

Incident în Cupa Germaniei: un jucător a sărit în tribune și a bruscat un fan advers!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
sampaolo
sampaolo  •  15 Septembrie 2020, 20:08

De ce nu ai spus mă că Steaua București e în Liga a 3-a?

mario78a
mario78a  •  15 Septembrie 2020, 18:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  15 Septembrie 2020, 18:33

Ce putea sa raspunda despre steaua? Doar ca nu e fcsb! Restul sunt baliverne, ergucitatii si eructatii urat mirositoare ale gigistilor!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează