INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BULGARIA

VIDEO Claudiu Keșeru, spectacol în Bulgaria! Două assisturi de finețe pentru Ludogorets

Claudiu Keșeru, Ludogorets // foto: Imago
Claudiu Keșeru, Ludogorets // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2021 19:52 / Actualizat sambata, 15 mai 2021 19:59

Claudiu Keșeru (34 de ani) a oferit două pase de gol în meciul dintre Ludogorets și Arda, câștigat de campioana Bulgariei cu 4-1.

„Vulturii”, deja campioni în Bulgaria pentru a 10-a oară consecutiv, au câștigat clar în etapa 30 a campionatului, cu locul 4 din play-off, Arda. Oaspeții au deschis scorul în minutul 37, prin Yordanov, dar echipa din Razgrad și-a revenit rapid. Yankov a egalat în minutul 40, după ce a fost lăsat singur cu portarul de o pasă din prima a lui Claudiu Keșeru.

Claudiu Keșeru, două pase de gol cu Arda

Până la pauză s-a făcut 2-1, grație autogolului semnat de Taravel, iar Santana a dus scorul la 3-1 pentru Ludogorets în minutul 57.

Scorul final a fost stabilit de Oliveira-Souza în minutul 87. Servit de Claudiu Keșeru cu o pasă lobată, aripa stânga a gazdelor a preluat la marginea careului, a făcut o fentă scurtă și l-a învins pe portarul oaspeților.

Rezultat final 4-1, iar Ludogorets ajunge la 70 de puncte. Claudiu Keșeru se poate lăuda cu 17 goluri și două assisturi în acest sezon, în care este în topul listei marcatorilor în Bulgaria.

Ludogorets, în istoria fotbalului din Bulgaria

Ludogorets a câștigat matematic titlul pe 4 mai, după o victorie cu 3-1 în fața celor de la Beroe. 

„Vulturii” nu mai pot fi depășiți matematic și au fost încununați campioni în Bulgaria pentru al 10-lea an consecutiv. Cea mai lungă serie din istoria fotbalului bulgar, după perioada 1954-1962, când ȚSKA Sofia a cucerit nouă titluri la rând, potrivit Sportal.bg.

9 titluriare Cosmin Moți la Ludogorets, cu tot cu triumful proaspăt consemnat. Keșeru are 6, iar Dragoș Grigore ajunge la 3

Citește mai multe știri despre stranieri:

Lucescu face diferența! Performanța atinsă de antrenorul român după câștigarea Cupei Ucrainei

Ianis Hagi, întâmpinat cu un sicriu verde » Incidente la sărbătoarea lui Rangers

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
138672209828437
Gelu Oanca  •  16 Mai 2021, 07:21

Mare golgeter la Bulgari, dar cand vine la nationala ,este salata de varza.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează