INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV / VIDEO Clubul din Premier League care insistă pentru transferul lui Radu Drăgușin: „M-au întrebat direct”

Radu Drăgușin, Juventus
Radu Drăgușin, Juventus

Articol de GSP - Publicat joi, 13 mai 2021 12:32 / Actualizat joi, 13 mai 2021 12:41

Radu Drăgușin (19 de ani) a semnat de curând prelungirea contractului cu Juventus, dar continuă să prezinte interes pentru anumite formații europene.

Invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, Florin Manea, impresarul fundașului de la Juventus, a dezvăluit că unul dintre cluburile din Premier League, Crystal Palace, insistă pentru împrumutul lui Drăgușin. Clubul londonez l-a dorit mai întâi definitiv, înainte ca Radu să semneze cu Juventus, iar acum analizează posibilitatea unui împrumut.

Totuși, Manea consideră că această variantă nu are șanse de reușită. Dacă în această stagiune prezențele lui Drăgușin la prima echipă au fost sporadice, impresarul spune că tânărul stoper va deveni al 4-lea fundaș central al echipei bianconera în următorul sezon.

VIDEO. Crystal Palace, interesată de Radu Drăgușin

„Tentațiile financiare din alte părți au fost foarte mari. L-a dorit Crystal Palace, chiar acum câteva zile am vorbit cu directorul sportiv de acolo și m-a întrebat dacă nu putem să îl ducem împrumut. Nu se pune problema. L-au vrut și Newcastle, Wolfsburg, RB Leipzig, am avut oferte scrise.

Are 19 ani, au fost mai mulți factori care au determinat ca el să continue la Juventus. E crescut acolo, ni s-au dat niște garanții că se va conta pe el, că i se va da șansa să demonstreze că merită să fie la Juventus. Verbal, că nu poate să dea nimeni asta în scris. 10-15 meciuri acolo, depinde de el. Acum în momentul de față este al 5-lea fundaș central, la anul va fi al 4-lea. Poate Chellini se va lăsa, să vedem... va fi mult mai expus, de anul viitor va fi luat în calcul. Va merge în pregătire cu echipa mare”, a spus Manea la GSP Live. 

Radu Drăgușin, la Crystal Palace?

Cotat de Transfermarkt la 3 milioane de euro, fundașul central în vârstă de 19 ani are 4 meciuri la echipa mare a lui Juventus, toate în acest sezon. Drăgușin a adunat și două prezențe la echipa națională U21 a României, alături de care a participat la Campionatul European din acest an.

Crystal Palace, echipă londoneză, ocupă locul 13 în Premier League, cu 3 etape înainte de finalul sezonului. „Vulturii” sunt antrenați de Roy Hodgson (73 de ani) și au 6 fundași centrali în lot, 3 dintre aceștia (Mamadou Sakho, Nathan Ferguson și James Tomkins) fiind accidentați.

Mai multe știri despre stranieri:

Cât o să coste Ianis Hagi? Ilie Dumitrescu, misterios: „Suma e mare, mare, nu ce se vehiculează”

4 superstranieri: 90 de goluri influențate de ei în acest sezon în străinătate!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  13 Mai 2021, 12:50

Ar fi o optiune interesanta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează