INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MERCATO

„Semnează și joacă în weekend” » Denis Drăguș schimbă campionatul

Denis Drăguș/ foto Imago Images
Denis Drăguș/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 24 ianuarie 2023 12:04 / Actualizat marti, 24 ianuarie 2023 12:25

Denis Drăguș (23 de ani), atacantul stânga al lui Standard Liege, s-ar fi înțeles cu Genoa, locul 3 din Serie B, echipa românilor Pușcaș și Drăgușin. 

Drăguș este așteptat în Italia în decursul acestei săptămâni pentru a semna cu noua echipă, care vrea să îl aibă la dispoziție pentru meciul de sâmbătă cu Pisa (ora 17:15).

Gigi Becali, după debutul lui Sorescu la FCSB: „Nu mi-a plăcut” + Două schimbări în primul „11”: „Ei trebuie să joace acum”
FCSB
Gigi Becali, după debutul lui Sorescu la FCSB: „Nu mi-a plăcut” + Două schimbări în primul „11”: „Ei trebuie să joace acum”

Denis Drăguș semnează cu Genoa

„Genoa și Denis Drăguș s-au înțeles. Roș-albaștrii îl aduc în Italia pe jucătorul lui Standard în decursul acestei săptămâni, pentru a-l avea la dispoziție cu Pisa”, a anunțat jurnalistul italian Gianluca Di Marzio, specialist în mercato.

El nu a dezvăluit însă dacă transferul este definitiv, sau este vorba de un împrumut. În urmă cu două zile, Cotidianul Il Secolo XIX a scris despre negocierile Grifonului cu echipa din Liege, care l-ar primi la schimb cu Drăguș pe Aleksander Buksa, împrumutat acum de Genoa la Leuven.

Drăguș va fi coleg cu George Pușcaș și Radu Drăgușin

Denis Drăguș nu va fi singurul român de la Genoa. Grifonul mai are în lot doi „tricolori”, pe atacantul George Pușcaș (26 de ani), împrumutat de la Reading, și stoperul Radu Drăgușin (20 de ani), inițial împrumutat de la Juventus, ulterior cumpărat definitiv.

2 milioane de euroeste cota lui Denis Drăguș, potrviti transfermarkt.com

Denis Drăguș a mai jucat în Italia, dar în Serie A. Se întâmpla în sezonul 2020-2021, când Standard l-a împrumutat la Crotone. La echipa italiană a jucat 9 meciuri, fără gol sau assist.

În acests sezon, Denis are 21 de meciuri în toate competițiile pentru Standard. A marcat 4 goluri, nu a pasat decisiv. Internațioanlul român a mai jucat în carieră la Viitorul (actuala Farul), echipa la care a crescut.

5 meciuria jucat Denis Drăguș la naționala de seniori a României. A marcat două goluri.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

„A alergat pe teren cu iubita dezbrăcată în spate” » Atacantul român ajuns pe prima pagină a tabloidelor din Anglia: „Era isterie. Nu înțelegeau de unde am apărut”

Are peste 400 de meciuri la Manchester United și a ajuns de nerecunoscut pe Twitter: „Dumnezeule!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  24 Ianuarie 2023, 14:01

Noi le ocupam serie B apoi ii luam prin invaluire si in 10 ani luam campionatul Italiei cu cate o Tripleta Romena !- Ori Parma , ori Pisa va lua campionatul Italiei cu romanii la bord !

miciBIO
miciBIO  •  24 Ianuarie 2023, 13:29

Serie B, vârf de generație! Uitați-vă la Sârbi, croați, unguri...până și albanezi sau macedoneni, care au titluari în Serie A, Bundesliga, etc. Am ajuns de râsul curcilor!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close