INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

GALERIE FOTO „House of the Drăguș” » Prezentare specială pentru atacantul român la noua echipă + ce îi reproșase antrenorul de la Standard

Articol de , - Publicat joi, 26 ianuarie 2023 15:10 / Actualizat joi, 26 ianuarie 2023 17:48

Atacantul Denis Drăguș (23 de ani) a avut parte de o prezentare specială la Genoa, locul 3 în clasamentul Serie B. Acesta va fi coleg cu alți doi internaționali români: fundașul central Radu Drăgușin (20) și atacantul George Pușcaș (26). 

Ioana Cosma va semna cu Prima News
CONTRACT
Ioana Cosma va semna cu Prima News

FOTO. Denis Drăguș, prezentat oficial la Genoa ca în saga „House of the Dragon”

Foto: Facebook @Genoa
Foto: Facebook @Genoa
Foto: Facebook @Genoa
Foto: Facebook @Genoa
+2 FOTO

Postarea celor de la Genoa a fost însoțită de o serie de fotografii cu românul. Cea mai interesantă este cea în care Denis Drăguș este prezentat ca un personaj din celebrul serial „House of the Dragon” (n.r. Casa dragonului)

„De la început pentru totdeauna”, au mai ilustrat italienii, dedesubtul fotografiei putând fi observat și textul „House of the Drăguș” (n.r. Casa lui Drăguș), o altă trimitere la serialul care se vrea o poveste desprinsă din „Urzeala Tronurilor”, producția record a celor de la HBO. 

„Denis Drăguș este, oficial, noul jucător al clubului nostru. Atacantul român, născut în anul 1999, va fi împrumutat de Genoa, cu opțiune de cumpărare definitivă. De-a lungul carierei sale, Denis Drăguș a mai purtat tricourile formațiilor Viitorul Constanța și Crotone. Denis Drăguș are 5 selecții și două goluri în echipa națională a României. 

Bine ai venit, Denis!”, au anunțat italienii de la Genoa, pe pagina oficială de Facebook a clubului. 

De ce a plecat Denis Drăguș de la Standard Liege

Întors la Standard, în vara lui 2021, după un sezon împrumut la Crotone, Denis Drăguș a părut că s-a integrat în sfârșit la echipa valonă. 

În stagiunea ce a urmat, a fost golgheterul roș-albilor în campionat, cu șase reușite. Belgienii erau mulțumiți de el. Și în toamna trecută a înscris de patru ori. Din nou, cel mai prolific jucător al lui Standard în Pro League. 

Numai că antrenorul norvegian Ronny Deila, fost la Celtic, Vaalerenga și New York City FC, venit pe 13 iunie 2022 la Liège, i-a reproșat câteva lucruri. Mai ales atitudinea. 

„I-a spus românului că trebuie să aibă o altă atitudine, mai bună, și pe teren, în meciuri, și la antrenamente”, a dezvăluit La Dernière Heure. Tocmai din acest motiv, al neînțelegerii cu tehnicianul, a acceptat Drăguș să plece în Italia, la Genoa, a scris cotidianul belgian. 

VIDEO. Denis Drăguș, eroul lui Standard Liege în remiza cu Anderlecht, scor 1-1

Citește și:

Alexi Pitu a fost prezentat la Girondins de Bordeaux

Erling Haaland, amețitor! A depășit golgheterii ultimelor trei sezoane și e de trei ori mai rapid decât Van Nistelrooy

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
elgabri
elgabri  •  27 Ianuarie 2023, 03:09

Dar Dragus asta e fotbalist??

dorelus
dorelus  •  26 Ianuarie 2023, 19:03

Tot acest antrenor a spus,, Denis este jucătorul cu cel mai mare potențial de la Standard,, altele sunt sforile care se trag la Standard, fără nicio legătură cu antrenamentele... Se termină banii și teama de-a nu lua licența pentru sezonul viitor nu incită la o atmosfera de performanta la club. Mult noroc Denis, pregătire cu seriozitate și rezultatele nu pot fi decât pe măsură. Bonne chance.

mishu_74
mishu_74  •  26 Ianuarie 2023, 17:05
Postat de Dino pe 26 Ianuarie 2023, 15:29

„I-a spus românului că trebuie să aibă o altă atitudine, mai bună, și pe teren, în meciuri, și la antrenamente” - aceasi problema devenita deja eticheta.

pai cum sa-i zici romanache-ului de campie ca trebuie sa-si schimbe atitudinea daca vrea sa inainteze, sa se amelioreze, sa devina mai bun? :))) este impotriva principiilor cu care cresc ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează