INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA 2

VIDEO Evoluţie apreciată pentru Dennis Man: „În sfârșit, a făcut un meci mare” + Ce notă i-au acordat ziariștii italieni

Dennis Man, Foto: Instagram @parmacalcio1913
Dennis Man, Foto: Instagram @parmacalcio1913

Articol de - Publicat marti, 13 decembrie 2022 15:41 / Actualizat marti, 13 decembrie 2022 15:43

Dennis Man (24 de ani) e lăudată în presa italiană, după victoria de la Brescia (2-0), în care a marcat un gol și a mai avut o execuție în bară. Parma l-a înlocuit în minutul 74.

Oscilant în evoluții în ultima vreme, Dennis Man a impresionat în epilogul etapei a 17-a din Serie B. Fostul FCSB-ist a fost omul meciului cu Brescia (2-0), primind nota 7 în aproape toate ziarele din Italia

Dezvăluiri despre jucătorul dorit de Becali: „Nu cu băutura avea probleme, ci cu jocurile de noroc”
GSP LIVE
Dezvăluiri despre jucătorul dorit de Becali: „Nu cu băutura avea probleme, ci cu jocurile de noroc”

Evoluţie apreciată pentru Dennis Man: „Mult mai decis și mai incisiv”

El a deschis scorul cu un șut de la marginea careului și a mai avut și o altă mare ocazie, mingea nimerind însă bara. Nu mai marcase de aproape două luni și jumătate.

„În această seară, în sfârșit, am văzut o versiune foarte bună a românului. Excelent în faza primului gol, atât ca demarcare, cât și ca lovire a balonului în alergare și expedierea lui în plasă. A reprezentat o amenințare constantă pentru defensiva adversă, ca în faza contraatacului terminat cu șut în stâlpul porții. Mult mai decis și incisiv față de ultimele partide, a pierdut foarte puține mingi și a ajutat echipa și în secvența de recuperare a posesiei”, l-a caracterizat agenția ParmaLive, care i-a dat cea mai mare notă a jocului, 7.

VIDEO. Dennis Man, gol în Brescia - Parma (0-2)

Veste bună pentru Pecchia! Dennis Man a făcut un meci mare

Și Forza Parma l-a remarcat și a scris frumos despre Dennis, notându-l cu 6,5. 

A fost în meci din minutul 1 și asta este o veste bună pentru antrenorul Pecchia. Golul a fost chiar o bijuterie, spiritul cu care s-a implicat este admirabil. A liniștit conflictul dintre Delprato și Ndoj, a nimerit o dată bară cu o finalizare spectaculoasă. A riscat însă când, deja avertizat, a intrat la piciorul lui Mangraviti, împiedicându-l să centreze”.

4 goluriîn 13 meciuri (896 de minute) a reușit Dennis Man în acest sezon pentru Parma, primind luni și întâiul cartonaș galben

Citește și:

Jucător important de la FCSB, dorit de două formații cu nume din Europa

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  13 Decembrie 2022, 17:13

E si "fostul UTA-ist", nu numai "fostul FCSB-ist".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează