INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Ce se întâmplă cu Man și Mihăilă dacă Parma retrogradează în Serie B: „Tatonările au început deja”

Dennis Man începe să fie om de bază la Parma // FOTO: Imago +12   FOTO
Dennis Man începe să fie om de bază la Parma // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2021 14:31 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 16:33

Victor Becali, reprezentatul firmei care-i impresariază pe Dennis Man și Valentin Mihăilă a vorbit la GSP LIVE despre viitorul celor două extreme ale Parmei.

Fostul impresar spune că mai multe echipe se interesează de Dennis Man și lasă să se înțeleagă că cei doi vor pleca dacă Parma ajunge în a doua ligă din Italia în sezonul viitor.

VIDEO Victor Becali: „Lui Man îi merge bine la Parma”

„Echipa nu prea e într-o situație foarte bună. Dar lui Man îi merge bine. S-a acomodat destul de repede, e titular. Echipa nu-și merită locul în zona retrogradării. Trebuia să aibă cel puțin 6 puncte în plus. Totuși, e Serie A, chiar dacă unii spun că se bate la retrogradare. Asta e situația acum, nu știu ce va fi.

Sunt oameni care întreabă care e situația lui acolo, dar nu înseamnă că există o ofertă acum. Nimeni nu face acum ofertă. Tatonările încep și se întreabă de situația lui. O echipă care i-ar dori pe Man sau Mihăilă trebuie ca prima dată să ia legătură cu Parma. Oameni din angrenajul echipelor întreabă în stânga și în dreapta. E devreme deocamdată”, a spus Victor Becali la GSP LIVE.

Întrebat dacă crede că cei doi vor pleca dacă Parma ajunge în Serie B, Becali a lăsat să se înțeleagă că cei doi se vor transfera. „Evoluțiile lor pot să mă ducă la gândul că sunt echipe.... Poate clubul zice «Nu! Rămân aici». Sau poate clubul ajunge la o înțelegere, o combinație cu alt club”, a mai spus Becali.

  • Dennis Man (22 de ani) a ajuns la Parma în această iarnă, pentru 11 milioane de euro, plus bounsuri de 2 milioane. Are un gol și un assist în 11 partide
  • Pe Valentin Mihăilă (21 de ani) Parma l-a cumpărat în vara lui 2020 pentru 8,5 milioane de euro. Are 3 goluri și 3 pase de gol în 20 de meciuri

După 30 de etape, Parma este pe locul 19 din 20, cu 20 de puncte. Echipa celor doi români e la 7 puncte de Torino, prima echipă aflată deasurpa locurilor care duc în Serie B.

VIDEO. Rezumatul partidei Parma - AC Milan 1-3

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Radja Nainggolan, atac fără milă la Cagliari: „Cuiva îi lipsește personalitatea” » Răzvan Marin: „Vom vorbi în vestiar!”

Gazzetta dello Sport a analizat prestația lui Dennis Man după înfrângerea cu AC Milan: „Necopt, dar are o tehnică excelentă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
steauaeuna
steauaeuna  •  13 Aprilie 2021, 10:28
Postat de Costi Corabu pe 12 Aprilie 2021, 18:53

Abia așteaptă Juventus, Milan, să retrogradeze Parma. Doar așa poate să-i transfere, in special pe Man. Ce mai, interes uriaș !

Te doare rau, rau rau de tot ciudat frustrat. Ura si invidie scrie pe tine si te cred. Daca nu ai reusit nimic in viata e greu si doare rau cand vezi ca altii reusesc si le merge bine. Un nimic mic, mic de tot...

kyil
kyil  •  12 Aprilie 2021, 21:52

Le gaseste jiovanii o combinatie amandorura. 6 luni un imprumut pe la un sassuolo ,o spezia ,un bennevento cu retur la parma sa i ajute la promovare. De retrogradat,daca nu bat pe crotone,torino si cagliari ,dar pe toate, retrogradeaza fara discutii. Sansa lor e sa plece D'Aversa. Altfel retrogradeaza cu sub 30 de puncte. In conditiile in care vor avea un amical cu sassuolo in etapa 36 si inca unu cu sampdoria zic eu. Totul e sa bata si pe cineva. De oreferat cele 3.

875360749272795
Costi Corabu  •  12 Aprilie 2021, 18:53

Abia așteaptă Juventus, Milan, să retrogradeze Parma. Doar așa poate să-i transfere, in special pe Man. Ce mai, interes uriaș !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează