INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA - INTER 1-2

Man, criticat în presa din Italia: „Ușor ca un fum! Mai puține «floricele», mai multe șuturi” » Ce scriu italienii de Mihăilă după Parma - Inter

FOTO: Imago +15   FOTO
FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 05 martie 2021 10:48 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 11:03

Parma a pierdut pe teren propriu, 1-2 cu liderul Inter, într-un meci din etapa a 25-a din Serie A. Folosit o repriză, Dennis Man a primit nota 5 în Gazzetta dello Sport: „De la un tânăr talent ca el aștepti să fie mai concret. A trebuit să iasă la pauză din cauza unei lovituri dure”.

Primul meci ca titular în Serie A, venit după mai bine de-o lună de la transferul de la FCSB, nu i-a crescut creditul lui Dennis Man, nici n-a stropit Parma cu apă vie. 

Deși nu s-a mișcat rău și a avut ocazia, cu capul, de a deschide scorul la 1-2 cu Inter, atacantul român a luat doar notă de trecere în Gazzetta dello Sport: „Ușor ca un fum. De la un tânăr talent ca el, te aștepti să fie mai concret. A trebuit să iasă însă la pauză, din cauza unei lovituri dure. Mai puține «floricele» și mai multe șuturi!".

„Dennis Man s-a deplasat mult"

Corriere dello Sport a părut mai generos, notându-l cu 6. „Ideea antrenorului D'Aversa, având în vedere natura cuplului de atacanți ales, e foarte clară. Două vârfuri mici și alunecoase ce să se strecoare între giganții defensivei interiste. Și românul chiar s-a deplasat bine și mult, încercând să se infiltreze printre picioroangele nerazzurrilor. A fost nevoit să iasă, lovindu-se la cap după o ciocnire cu Bastoni". Amețit și sângerând la nas, a solicitat de trei ori asistență medicală.

Rezumatul video al meciului Parma - Inter 1-2

„Valentin Mihăilă a pus piper în duel"

Lucrurile au stat invers în privința lui Valentin Mihăilă, cu care joi a făcut ștafeta inversă față de partida cu Spezia. 

„A apărut la pauză și a adăugat piper meciului. Are curajul de a intra în dueluri unu la unu, caută mereu să creeze superioritate numerică", notează cotidianul roz (nota 6,5). N-a avut însă luciditatea necesară și n-a ales cele mai inspirate soluții în fața careului. 

„Era nevoie de altceva pentru a învinge defensiva nerazzurrilor. Nota 5,5", a conchis sec Corriere dello Sport. 

 Mai degrabă evanescent, și pentru că a încasat câteva lovituri, între care un umăr de la Bastoni, ce l-au zdruncinat. Man a trecut pe lângă gol cu o deviere aeriană și a ieșit la pauză. Nota 5,5.

Putând să dea totul într-o jumătate de meci, devine deseori greu de prins de către adversari, dar Mihăilă trebuie să învețe să fiu mai lucid și mai veninos la finalizare. Nota 6,5
 - Gazzetta di Parma, ziar local

VIDEO Victor Becali, ultimele detalii despre Dennis Man

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Parma a pierdut pe teren propriu, 1-2 cu liderul Inter, într-un meci din etapa a 25-a din Serie A.

Man sau Mihăilă? Verdictul lui Ilie Dumitrescu: „Să vorbească cineva cu el! Nu degeaba joacă atât de puțin”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
rocky5
rocky5  •  05 Martie 2021, 23:28
Postat de bradmark pe 05 Martie 2021, 20:12

pai man are cupa din 2020 si a fost de vreo 4 ori vicecampion jucand si in grupele e.l. mihaila in schimb este zero barat,o sa joace peste cateva luni in liga a 2-a,asa de bun este.

Frf si lpf au inchis ochii la regulamente in 2020, iar fcsb a castigat ilegal si jenant singurul lor trofeu prapadit din ultimii 6 ani! Iar locul 2 nu se premiaza, e locul loserului!

bradmark
bradmark  •  05 Martie 2021, 20:12
Postat de rocky5 pe 05 Martie 2021, 18:22

Are cupa in 2018! Gigimea n-are de unde sa stie!

pai man are cupa din 2020 si a fost de vreo 4 ori vicecampion jucand si in grupele e.l. mihaila in schimb este zero barat,o sa joace peste cateva luni in liga a 2-a,asa de bun este.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  05 Martie 2021, 20:04

ziaristii lu' peste pescuiesc in ape tulburi neavand ceva mai bun de facut! De' ideile sunt scumpe , desi sunt destui *** nu le prind toti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează