INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE B

Dennis Man și Valentin Mihăilă, elogiați de presa din Italia după golurile marcate + Ce note au primit

Dennis Man și Valentin Mihăilă
Foto: Imago
Dennis Man și Valentin Mihăilă Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 august 2022 09:06 / Actualizat sambata, 13 august 2022 09:51

Dennis Man (23 de ani) și Valentin Mihăilă (22 de ani) au început excelent noul sezon din Serie B, ambii marcând câte un gol în egalul obținut de Parma, scor 2-2 cu Bari. Prestațiile celor doi români au fost lăudate atât de antrenorul Fabio Pecchia, cât și de jurnaliștii italieni.

Folosiți ca titulari de Pecchia la debutul „cruciaților” în noul sezon al Seriei B, Man și Mihăilă nu au dezamăgit. Dennis Man a marcat cu în debutul meciului cu o execuție superbă din interiorul careului, în timp ce Mihăilă a punctat în prelungirile primei reprize cu un gol extraordinar din lovitură liberă.

„Hai, mă, mamă, ce ai?” » Croitoru, „băgat în ședință” de soție + alte două momente inedite în Trivale: pentru cine a venit Dică la stadion?
FC ARGEȘ - FCU CRAIOVA 0-2
„Hai, mă, mamă, ce ai?” » Croitoru, „băgat în ședință” de soție + alte două momente inedite în Trivale: pentru cine a venit Dică la stadion?

Dennis Man și Valentin Mihăilă, lăudați de antrenorul Parmei

Prestațiile celor 2 nu au trecut neremarcate de Fabio Pecchia, care i-a lăudat pe aceștia la conferința de presă.

„Dennis Man trebuie să își recupereze forma fizică, dar acum are un ritm bun. Mihăilă a lucrat bine încă de la început. Man și Mihăilă au calitate, putere și capacitate de efort, muncesc mult, nu sunt surprins de comportamentul lor. Și Mihăilă a reușit să înscrie”, a declarat Pecchia, potrivit Parma Live.

„Trebuie să ne îmbunătățim jocul, și în mișcările de pe teren și în munca tactică. Prefer să am jucători de calitate pe teren, dar nu e un scop în sine. În unele momente ne-am pierdut consistența și va trebui să lucrăm la asta”, a mai explicat antrenorul. 

Man și Mihăilă, cele mai mari note de la Parma

Și jurnaliștii italieni au fost impresionați de evoluțiile internaționalilor români și asta s-a văzut în notele pe care Man și Mihăilă le-au primit după meci. 

Dennis a fost notat cu 7+, cea mai mare notă a meciului, și lăudat de jurnaliști: „Dacă dimineața începe bine, este cel mai probabil ca Dennis să se distreze și să ne anime și pe noi anul acesta. 

Prima minge din campionat atinsă devine și primul său gol din Serie B, o perlă în slalom cu un șut puternic la colțul lung. Sare prin oponenți ca prina ace, inventează, se distrează. Un nivel al jocului foarte ridicat

Mihăilă a primit nota 7: „Începe puternic, asemenea lui Man în dreapta, însă irosește prima oportunitate. Cu încăpățânare, nu e afectat și găsește, cu puțin noroc, golul la finalul primei reprize, cu o lovitură liberă care exploatează o gaură în zidul lui Bari. Încearcă să rupă ritmul și în a doua repriză, în special la început, însă rămâne treptat fără energie”.

Suntem puțin triști pentru că nu am câștigat. Prima repriză a fost bună, în repriza secundă eram puțin obosiți după meciul de la Salernitana. Și azi am jucat cu o echipă puternică care a încercat să dribleze. Vreau să joc, să marchez, să asist și să-mi ajut echipa. Și apoi să sperăm la ce e mai bun. Trebuie să jucăm meci după meci, vom încerca să le câștigăm pe toate și apoi vom vedea

- Valentin Mihăilă

Am început bine, dar a fost păcat de remiză. Am vrut să câștigăm, dar ne bucurăm totuși. Da, vreau să fac mai mult, dar mai presus de toate vreau să ajut echipa.

- Dennis Man

VIDEO Rezumatul meciului Parma - Bari 2-2

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Nicolae Stanciu, încă un assist în China » Victorie cu 5-1, iar Wuhan Three Towns domină campionatul
CHINA
Nicolae Stanciu, încă un assist în China » Victorie cu 5-1, iar Wuhan Three Towns domină campionatul
Florin Andone, aproape să își găsească echipă » Clubul din Spania care insistă pentru el
OFERTĂ
Florin Andone, aproape să își găsească echipă » Clubul din Spania care insistă pentru el

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
Averroes
Averroes  •  14 August 2022, 21:05
Postat de observator_federal pe 13 August 2022, 15:48

Pe tine Mihăilă te face să suferi... Chiar așa, ce pierdere ar fi să nu-l mai urmărești?

pe tine te face sa halucinezi non-stop; renunta la obsesia asta, alpine

Averroes
Averroes  •  14 August 2022, 20:54
Postat de popescu.dzn pe 13 August 2022, 11:51

Man îl salvează pe Mihăilă de Rușine

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_federal
observator_federal  •  13 August 2022, 15:48
Postat de sibelius pe 13 August 2022, 14:18

Mihaila putea lua rosu la doua minute dupa gol. A scapat cu galben. A fost cap de linie in multe situatii, iar colegii l-au cam evitat.

Pe tine Mihăilă te face să suferi... Chiar așa, ce pierdere ar fi să nu-l mai urmărești?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează