INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GSP LIVE

EXCLUSIV // VIDEO Dennis Man se va despărţi de Parma. Informații de ultim moment: „Va fi vândut sau împrumutat!”

Dennis Man / Sursă foto: Twitter@ Parma
Dennis Man / Sursă foto: Twitter@ Parma

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2022 11:59 / Actualizat luni, 11 aprilie 2022 12:46

Victor Becali speră că ultimele evoluții ale lui Dennis Man de la Parma îi vor aduce, în vară, revenirea în prim-plan. În prezent, internaționalul român de 23 de ani e „captiv” în Serie B, formația gialloblu neavând șanse să promoveze.

După 4 ani și jumătate la FCSB, Dennis Man a prins un transfer senzațional la Parma, unde acum câștigă aproape 1 milion de euro pe an. Totuși, formația românului a retrogradat anul trecut în Serie B, iar randamentul românului a avut serios de suferit. Ultimele săptămâni au fost pozitive pentru Man, iar oamenii din jurul său speră va Dennis va prinde un transfer important în următoarea pauză competițională.

Victor Becali: „Dennis Man va fi vândut sau împrumutat”

„Man e într-un moment bun acum. Joacă bine, s-a liniștit, și-a dat seama că asta e singura variantă. Vom vedea în vară ce se întâmplă, că nu se pune problema de promovare la Parma. Ori va fi transferat, ori va fi împrumutat, se va găsi o soluție. Importante sunt evoluțiile lui, iar acum e într-un moment bun.

El este un jucător bun, îi trebuie doar să fie concentrat! A rămas acolo, trebuie să joace! A fost la un pas de un transfer, iar asta l-a bulversat. Nu întotdeauna se realizează tot ceea ce-ți dorești”, a punctat Victor Becali, în cadrul emisiunii moderate de experimentatul jurnalist Costin Ștucan. 

10 meciuriconsecutive are Dennis Man, ca titular, în tricoul Parmei. Sezonul acesta, a înscris de 3 ori în 25 de apariții

Dennis Man, cel mai scump din Serie B

După actualizarea cotelor de pe Transfermarkt.de, Dennis Man este jucătorul cel mai bine cotat din Serie B. 

„Tricolorul” Parmei, 23 de ani, evaluat acum la 8 milioane de euro (maximum a fost în 2021: 11 milioane), îi întrece pe Lorenzo Lucca (Pisa, 6,5 milioane) și Gabriel Strefezza (Lecce, 5 milioane). Man a jucat bine în ultima perioadă, dar cifrele sale nu sunt atât de bune în acest sezon. Trei goluri și un assist în 25 de meciuri disputate în toate competițiile.

E greu să găsești un jucător ca Man la nivel internațional, în acest rol, stângaci, cu caracteristicile lui. Are marjă mare de creștere, devine mai bun pe faza ofensivă, dar și-n defensivă.

-  Giuseppe Iachini, antrenor Parma

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO Noi explicații pentru prăbușirea lui Olimpiu Moruțan: „Povestea nu e foarte complicată. Acest lucru e un mare handicap pentru el”

Barcelona și Real Madrid l-au refuzat pe Mircea Lucescu: „Noi am făcut demersuri”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (60)
daniaania
daniaania  •  12 Aprilie 2022, 09:48

Asta se intampla cu jucatorii supra evaluati de presa nostra , cand ajung in campionate bune nu fac fata. Si urmeaza altii....Cel mai bine se vede la nationala de fotbal cu aceste "perle".

fcsbist_vegetarian
fcsbist_vegetarian  •  11 Aprilie 2022, 20:12
Postat de borat. pe 11 Aprilie 2022, 15:36

Ce sa stii tu ce-s alea cartile, bai Tibi? Poate doar la dama de pica, trefla sau caro! =))))))))))))))))))

"Ce sa stii tu ce-s alea cartile" *** retardªt ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  11 Aprilie 2022, 17:06

Il vrei la UTA?

Vezi toate comentariile (60)
Comentează