INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Ce ofertă pentru Mircea Lucescu: ar putea antrena până la 78 de ani!

Articol de - Publicat miercuri, 12 mai 2021 09:53 / Actualizat miercuri, 12 mai 2021 10:16

Mircea Lucescu, 75 de ani, poate cuceri mâine și Cupa Ucrainei. Ar fi al 35-lea trofeul al carierei lui. Și ar face „hattrick” chiar de la primul sezon la Dinamo Kiev. Conducerea i-a oferit deja prelungirea contractului până în 2023. Va avea 78 de ani atunci!

Sezonul foarte bun al lui Mircea Lucescu, care a cucerit titlul și Supercupa cu Dinamo Kiev, putând realiza „tripla" dacă învinge mâine și în finala Cupei Ucrainei, l-a convins pe Igor Surkis, patronul și președintele alb-albaștrilor. Vrea să-l țină cât mai mult pe „Il Luce" la club, în ciuda opoziției ultrașilor.

Mircea Lucescu: „Mi-ar plăcea să mă sting pe teren"

Igor Țîganik, un cunoscut jurnalist ucrainean, a dezvăluit că Surkis i-a oferit antrenorului prelungirea contractului. Încă un an. În vara lui 2020, a semnat pe două stagiuni, până pe 30 iunie 2022. Ar putea rămâne până în 2023.

Tehnicianul va împlini 76 de ani pe 29 iulie și va avea 78 în 2023. „Mi-ar plăcea să mă sting pe teren", spunea în urmă cu un deceniu într-un interviu din Gazetă.

Mircea Lucescu: „Intrați în istoria Ucrainei!"

Deocamdată, mai atacă un trofeu. Cu un succes în fața Zoriei, la Ternopil (420 km de Kiev), va fi a 35-a cupă a carierei lui Lucescu. „Le-am zis băieților: «Dacă luați campionatul, intrați în istoria lui Dinamo. Dacă luați Supercupa, campionatul și Cupa, intrați în istoria Ucrainei»", a declarat antrenorul.

6Cupe ale Ucrainei a cucerit Mircea Lucescu, toate la Șahtior, ultima în 2016; aceasta ar fi prima cu Dinamo Kiev

„Il Luce" are adversar: De Zerbi a semnat cu Șahtior!

Fără niciun trofeu în acest sezon, după ce a câștigat patru campionate la rând, Rinat Ahmetov nu i-a mai prelungit contractul portughezului Luís Castro și are deja un antrenor pentru viitoarea stagiune. Numele său, Roberto De Zerbi. 

Potrivit Sassuolo News, italianul în vârstă de 41 de ani ar fi semnat un contract până în 2023, cu opțiune pentru încă un sezon suplimentar. De Zerbi va avea două milioane de euro salariu, plus bonusuri. În presa peninsulară s-a speculat că tehnicianul lui Sassuolo l-ar putea lua și pe Vlad Chiricheș la Șahtior.

Citește și alte știri din Ucraina:

Mircea Lucescu și-a schimbat tactica: nu mai aduce „brazilieni”

Patronul lui Șahtior rupe tăcerea: „Am luat decizia corectă renunțând la Mircea Lucescu”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
tororosso
tororosso  •  12 Mai 2021, 16:30

Probabil va fi împăiat și va antrena în continuare .

853246084756615
Marcel Popa  •  12 Mai 2021, 14:45

Din toata echipa aia fix pe Chiriches il ia ,multe petarde mai bagati.

190874602502980
Macaron Von Backen  •  12 Mai 2021, 13:51
Postat de Costel Tudor pe 12 Mai 2021, 10:43

Cu părere de rău afirm ca , BANII au pus stăpânire pe dl. Mircea Lucescu !!! NU se mai satura ! Inaite de a prelua pe Dinamo Kiev , fostul primar Tudorache de la sectorul 1 , doar nu a îngenucheat in fata lui sa preia Rapidul și nimic . După ce a preluat pe Dinamo Kiev , Răzvan Lucescu a declarat ca tatăl lui NU poate trai fara sa antreneze ! Trageți și dvs. concluzia .

Traiesti pe alta lume omule.... Unde este fotbal in romania? Care fotbalisti? Care profesionalism?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close