INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  REVENIRE

EXCLUSIV George Pușcaș, chemat de urgență la Inter Milano: „Vin și de la capătul lumii pentru ei!”

George Pușcaș se întoarce la Inter
George Pușcaș se întoarce la Inter

Articol de - Publicat marti, 16 iulie 2019 09:42

George Pușcaș, 23 de ani, atacantul celor de la Palermo, a primit astăzi cea mai bună veste după turneul fabulos pe care l-a făcut la Euro 2019, unde a marcat 4 goluri.

Vârful se afla în vacanță în Grecia, când a primit un telefon de la Inter Milano, echipa care îl deținea în coproprietate cu Palermo. Pușcaș a fost anunțat că trebuie să se prezinte de urgență la echipă pentru a face vizita medicală. Astfel, atacantul impresariat de Cătălin Sărmășan va pleca alături de lotul condus de Antonio Conte în Singapore, unde va avea loc cantonamentul echipei și va participa la International Champions Cup.

Pentru Inter vin și de la capătul lumii. E clubul căruia îi datorez o mare parte din ce sunt acum și e o mare onoare să joc din nou în tricoul echipei mele de suflet”, a declarat George Pușcaș, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Inter Milano va participa la superturneul International Champions Cup, unde va disputa 3 superpartide amicale: cu Manchester United, pe 20 iulie, cu Juventus, pe 24 iulie, și cu Tottenham, pe 4 august. 

Crescut la Liberty Oradea, Pușcaș a ajuns la Inter în 2013. În Italia a fost împrumutat la Bari, Benevento și Novara, iar din sezonul trecut a ajuns la Palermo, în coproprietate.

9 goluria marcat Pușcaș în tricoul lui Palermo în sezonul trecut de Serie B

7 meciuriare Pușcaș în tricoul lui Inter, 4 în Serie A, două în Cupa Italiei și unul în Europa League, toate în sezonul 2014/2015

Citește și:

Mărturia lui Ștefan Radu la revenirea la Lazio: „N-am mai fost eu. Am gândit negativ. Am greșit față de colegi”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
radu_mihai
radu_mihai  •  16 Iulie 2019, 13:28

Ca sa joace in liga trebuie ca inter sa si vanda 3-4 atacanti, doar asa are loc, titlul vostru este 0 ,la fel ca voi, va raportez pentru stire falsa

forza_viitorul
forza_viitorul  •  16 Iulie 2019, 13:17

Stati asa! Stati asa! Nuuuu seee poaatteeee! Pai il voia nea Gigi... Nuuuu!!!

635505696908473
John W Booth  •  16 Iulie 2019, 12:13

Să râzi de Dinamo în momentul ăsta este ca și cum te bucuri când îi cari pumni adversarului căzut la podea. Păcat că și ultimul brand romanesc din prima divizie e pe ducă...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează