INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GALATASARAY

Fatih Terim confirmă: „Da, îl vrem pe Dennis Man!” » De ce depinde transferul

Fatih Terim (68 de ani), antrenorul lui Galatasaray, confirmă interesul pentru Dennis Man (23 de ani).
Fatih Terim (68 de ani), antrenorul lui Galatasaray, confirmă interesul pentru Dennis Man (23 de ani).

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2021 23:40 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 23:49

Fatih Terim (68 de ani), antrenorul lui Galatasaray, confirmă interesul pentru Dennis Man (23 de ani). 

Fatih Terim a surprins pe toată lumea după remiza dintre Galatasaray și Lokomotiv Moscova, scor 1-1, din runda cu numărul 4 a grupei E din Europa League. După o scurtă analiză a partidei, „Împăratul” a recunoscut că dorește să îl aducă pe Dennis Man în Turcia. 

Faith Terim îl vrea pe Dennis Man la Galatasaray

„Am vrut să îl transferăm pe Dennis Man în trecut. Parma nu a vrut să îl lase. Nu am fost foarte insistenți, dar da, l-am vrut. Parma a zis că nu îl cedează, chiar dacă evoluează în Serie B. Noi rămânem deschiși în continuare. Nu știu ce se va întâmpla în perioada de transferuri din ianuarie”, a spus Fatih Terim, conform Fotomac

Mutarea are șanse mai mari de reușită în această iarnă. Enzo Maresca, antrenorul Parmei, a ales să-l țină pe Man rezervă neutilizată două meciuri consecutive în campionat, tehnicianul squadrei gialloblu dându-i un avertisment mijlocașului român.

Hagi, GOL decisiv pentru Rangers în EL! Reacția lui Gerrard + comentariul britanicilor: „Ianis, un jucător pentru momentele importante!”
Brondby - Rangers
Hagi, GOL decisiv pentru Rangers în EL! Reacția lui Gerrard + comentariul britanicilor: „Ianis, un jucător pentru momentele importante!”

Giovanni Becali: „O problemă ar fi doar suma de transfer”

Giovanni Becali, agentul lui Dennis Man, spune că singurul obstacol în calea mutării este suma de transfer. 

„Lui Fatih Terim îi place Man foarte mult, asta vă spun clar. Galatasaray nu poate da însă mai mult de 6-7 milioane de euro pe Man, iar Parma cere 11 milioane, cu cât l-a luat de la Steaua (n.r. - FCSB). Sunt doar vorbe acum, faptele contează până la urmă.

Poate fi chiar și un transfer definitiv, poate fi un împrumut pe un an și jumătate cu opțiune obligatorie de cumpărare peste 3 ani sau un împrumut cu o sumă fixă… Sunt mai multe posibilități, vorbim și vedem unde ajungem.

Știu sigur că salariul lui Man nu ar fi o problemă pentru Galatasaray. O problemă ar fi doar suma de transfer, modul cum s-ar realiza mutarea de la Parma la Galatasaray”, a spus Giovanni Becali, potrivit Fanatik.

VIDEO Ce viitor îi prevede Ionuț Chirilă lui Dennis Man: „Poate ajunge la o echipă de top”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

FOTO Hagi, GOL decisiv pentru Rangers în EL! Reacția lui Gerrard + comentariul britanicilor: „Ianis, un jucător pentru momentele importante!”

În sfârșit! După multe încercări ratate, Newcastle s-a înțeles cu noul antrenor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
romeverest
romeverest  •  05 Noiembrie 2021, 15:18

Unde sa-l mai vanda ?? Cand tu nu faci fata in Seria B din Italia, cum sa ai pretentii sa joci la un nivel inalt la alte echipe cu pretentii !! Valoarea lui a cam fost umflata, nivelul lui fiind acela al campionatului nostru !!

cky33
cky33  •  05 Noiembrie 2021, 11:43

Man sper sa isi revina altfel nu îl văd bine. E clar ca sunt inventii ca il vrea cineva, nu arata cu nimic mai mult decât Vali Gheorghe sau Cordea de la FCSB

valentindragobete
valentindragobete  •  05 Noiembrie 2021, 08:27
Postat de doar...titi pe 05 Noiembrie 2021, 01:28

cine sa mai dea bani pe asta??!! trebuia sa aiba character si sa-si faca treaba si-n serie b, ca de aia au dat banii pe el oamenii aia!! mofturile astea.. cu serie b n-au ce cauta la un fotbalist profesionist!! el trebuia sa-si justifice banii si sa faca diferenta.. la cat au platit aia pe el!!!

Da' ce bre nea titi, aia au împrumutat bani de la tine ca sa-l plătească pe Man, de-ti pare asa rau de banii lor !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează