INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GALATASARAY

O nouă explicație pentru eșecul lui Moruțan la Galatasaray: „De aici pleacă totul! Te duci așa la un club mare?”

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2022 20:28 / Actualizat miercuri, 16 martie 2022 21:15

Florin Lovin (40 de ani) critică atitudinea fotbaliștilor din noua generație și oferă o posibilă explicație pentru faptul că Olimpiu Moruțan (22 de ani) nu s-a impus la Galatasaray.

Olimpiu Moruțan nu mai este în grații la Galatasaray, strângând doar 35 de minute în ultimele 9 partide. Antrenorul Domenec Torrent s-a plâns de modul în care mijlocașul transferat de la FCSB se antrenează, iar Florin Lovin a comentat pe seama acestui aspect.

Antrenorul lui Galatasaray, pregătit să elimine Barcelona + cum a răspuns la întrebarea: „Vor juca Moruțan și Cicâldău?”
Galatasaray - Barcelona
Antrenorul lui Galatasaray, pregătit să elimine Barcelona + cum a răspuns la întrebarea: „Vor juca Moruțan și Cicâldău?”

Florin Lovin: „Te duci la Galatasaray fără să vorbești o limbă străină?”

„N-am nimic cu Moruțan, dar să nu vorbești o limbă străină internațională, ceva de bază? Păi, te duci la un club mare așa? Eu, cât am fost impresar, le-am explicat fotbaliștilor că e nevoie de asta. Dar ei sunt foarte reticenți. De aici pleacă totul, de la gradul lor de implicare. 

Mă uitam la tinerii de la Astra, în finalul carierei mele. Fotbalul era pe locul secund în cazul lor. Veneau la antrenamente, dar se gândeau ce să facă următoarele 8 ore. 

Pentru noi, eu, Geraldo, Daniel Niculae, fotbalul era totul. Noi eram singurii care ne spălam ghetele. Ei stăteau cu ele murdare, pline de noroi, aruncate în vestiar. E vorba de bun simț, de educație”, a povestit Florin Lovin, la „Digi Sport Special”.

VIDEO Florin Lovin despre ce l-a împins să renunțe la impresariat și problemele fotbaliștilor care nu-și primesc bani

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Un fost „Balon de Aur”, reacție incredibilă după ce a văzut oferta lui Manchester City pentru Haaland: „Am leşinat! M-a ridicat soţia de pe jos”

VIDEO Scandal în direct! A plecat din emisiune după ce i s-a reproșat că a criticat un jucător al rivalei: „Un rușinos simbol al cenzurii și al dictaturii”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
2307423199297157
Valentin Motocea  •  18 Martie 2022, 11:44

Bricheta, nu stiu cine si de ce te tot baga n seama...ai fost un zero atat ca fotbalist, cat si ca impresar. Da cu apa nu doar pe ghete si pe restul si ia viteza nene

1037972906348855
Emilian Albu  •  17 Martie 2022, 09:22

Domnule LOVIN tot educatia te-a facut sa exacerbezi cazul BRICHETA. Ai fost penibil, dar ti-a iesit. Ai ingropat pe RAPID si ai deschis drumul spre titlu FCSB-ului. Da, FCSB-ului. FCSB nu este STEAUA niciodata, chiar daca banii vor decide altfel, candva. STEAUA, cum necum, facea performanta la nivel inalt. FCSB cumpara si vinde jucatori, ca o pravalie de cot de strada, pentru a face profit. Nu va face performanta NICIODATA:

8_ani_fara_titlu
8_ani_fara_titlu  •  17 Martie 2022, 08:14
Postat de persanu pe 17 Martie 2022, 00:19

Eu nu inteleg cum a putut fi cumparat daca nu stie limba. Jucatorii astia de paie trebuie pusi la munca adevarata nu la dasta de hobby. Si Becali facea urat ca el nu angajeaza psihologi la echipa. Daia Guardiola are 7 psihologi la City si un staff de 35 de oameni. Realizeaza careva ca Morutan daca se pierde in Istanbul moare de foame ca nici sa ceara de mancare nu stie , intr-un oras cu o populatia ca toata populatia Romaniei. Daca eram jucator roman il si *** . Din cauza unuia ca asta altii pierd sansa sa mai joace acolo si cine stie pe unde se mai duce vorba. Stati naibii acasa ... ca va ***

A fost manevră. Unde vinde Craiova, hop a doua zi și fecesebistii. Cu Giovanni, cu Fatih Terim... O învârteală, un parandarat, doar doar să iasă ceva pt Gigi, care e disperat de când impostoarea sa nu mai pupă cupele europene. Manevră machidonească. Și uite așa imaginea fotbalistilor români se afundă și mai adânc în noroi... Acolo ne-a dus Jiji. Decăderea fotbalului românesc coincide cu apariția sa și a FC FCSB-ului, numit atunci, pe fals, Steaua București.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează