INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENOA

GENOA - SAMPDORIA 0-1 // VIDEO Ionuț Radu, învins în derby la unicul șut pe poartă » Ce notă i-a dat Gazzetta dello Sport

Articol de - Publicat duminica, 15 decembrie 2019 09:48

Genoa a pierdut derby-ul cu Sampdoria, 0-1. Portarul gazdelor, Ionuț Radu, mascat de căpitanul Criscito, a fost învins de Gabbiadini în minutul 85. A luat nota 6 în Gazzetta dello Sport 
 

Sezonul trecut, Ionuț Radu a salvat-o pe Genoa de la retrogradare. Îi va fi și mai greu în 2019-2020. Mult mai greu. Pentru că echipa pare și mai slabă. E deja în zona foarte fierbinte, pe locul 19 (penultimul), cu doar 11 puncte în 16 etape! La patru puncte în spatele Sampdoriei, prima deasupra liniei roșii. 

Sâmbătă, „Luigi Ferraris„ a găzduit cel de-al 101-lea „Derby della Lanterna” din campionat. Unul teribil de slab, fizic, cu prea multe faulturi și prea puțin fotbal. Coregrafie superbă a celor două galerii, fotbal zero. 

Vezi AICI video cu rezumatul meciului Genoa - Sampdoria

„Să alergi, să lupți și să-ți lovești adversarul nu ajunge” 

„A fost unul dintre cele mai urâte derbyuri disputate vreodată. Să alergi, să lupți și să-ți lovești adversarul nu ajunge. Trebuie să și joci. Nu să faci spectacol, ci să legi trei-patru pase, să ai o posesie mai mare de cinci secunde și să tragi la poartă”, a scris Gazzetta dello Sport. 

Până în minutul 85, Sampodira nu avusese nicio minge pe poartă. Atunci, în sfârșit un albastru a șutat bine. Gabbiadini, de-abia intrat. Și l-a învins pe Radu, mascat de căpitanul Criscito. „Gabbiadini l-a prins pe contre-pied cu un balon plasat la colț. Era dificil de parat”, a conchis Gazzetta, care i-a dat nota 6 goalkeeperului.  

5,5 a fost notaprimită de Ionuț Radu în Corriere dello Sport pentru derbyul cu Sampdoria

7 etapela rând fără victorie are Genoa (4 eșecuri, 3 egaluri), care nu a mai învins din 26 octombrie, de la 3-1 cu Brescia (unicul succes cu Thiago Motta antrenor)

2 șuturipe poartă s-au tras sâmbătă, în meciul de la Genova: unul pentru fiecare echipă

Citește și:

Alarmă la echipa națională! George Pușcaș riscă să rateze barajul cu Islanda dacă se operează

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
2596384250397842
Luci Lucian  •  15 Decembrie 2019, 15:19

E mascat de aparatorul lui, vede mingea tarziu, de asta are si reactia intarziata.

nikomunie
nikomunie  •  15 Decembrie 2019, 13:04
Postat de fremenul pe 15 Decembrie 2019, 11:24

Evident ca nu e gol de portar, cum zic stimabilii postaci necunoscatori de fotbal. Un sut tras din prima, pe jos, langa bara portii. Singura sansa sa fie scoasa era sa intuiasca portarul cumva ca as va face. 90% din portari nu o scoteau. Dar, v-am zis, nu aveti cum sa intelegi fotbalul cand il urmariti doar din an in paste, de doar cativa ani, minorilor...

Ma tem sa nu se termine rabdarea antrenorului.si mai grav są intre portarul de rezerva si są faca unul sau doua clean sheat.asta ar cam inseamna sfarsitul acestui portar bun.dar extra supraevaluat de press si de unii suporteri.

fremenul
fremenul  •  15 Decembrie 2019, 11:24

Evident ca nu e gol de portar, cum zic stimabilii postaci necunoscatori de fotbal. Un sut tras din prima, pe jos, langa bara portii. Singura sansa sa fie scoasa era sa intuiasca portarul cumva ca as va face. 90% din portari nu o scoteau. Dar, v-am zis, nu aveti cum sa intelegi fotbalul cand il urmariti doar din an in paste, de doar cativa ani, minorilor...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează