INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Ianis Hagi a ratat un transfer la Marseille! De ce a picat afacerea + Andoni Zubizarreta a insistat pentru el

Articol de - Publicat marti, 16 iulie 2019 17:18

Ianis Hagi, 20 de de ani, a fost aproape de un transfer la Olympique Marseille înainte să semneze cu Genk. Directorul sportiv al lui OM, Andoni Zubizarreta, a insistat pentru tânărul mijlocaș, dar a renunțat din cauza sumei de transfer.

Încă o confirmare că Ianis Hagi a fost urmărit intens de cluburi importante din Europa.

Potrivit L'Équipe, Marseille l-a avut pe listă pe mijlocașul în vârstă de 20 de ani, dar s-a retras din cursă invocând un motiv uluitor: pentru Olympique, 8 milioane de euro însemna o sumă prea mare. Nu pentru că francezii nu îl considerau un jucător valoros, ci pentru că nu aveau fonduri suficiente!

Directorul sportiv al lui OM, fostul mare portar spaniol Andoni Zubizarreta, l-a urmărit pe Ianis și îl voia pe „Velodrome”. „Avertizați de posibilitatea de a-l recruta pe fiul lui Gheorghe Hagi pentru o sumă rezonabilă, 8 milioane de euro, conducătorii marseillezi s-au arătat entuziasmați inițial înainte de a bate în retragere. Nu erau bani”, a comentat jurnalul francez, încheind: „Internaționalul român ar fi fost o puternică plusvaloare pentru Marseille”.

Citește și:

Felice Mazzu, antrenorul lui Genk, încântat de Ianis Hagi: „Ne-a arătat deja ce calități are!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
827758200635518
Constantin Ionut Florin  •  17 Iulie 2019, 07:38

Mai interesante comentariile decât articolul.

haxor
haxor  •  17 Iulie 2019, 07:26

Nici nu mai comentez ca o sa creada lumea ca am ceva cu Ianis. Ce ziaristi... :-))))))))))))))))))

poli_4_ever
poli_4_ever  •  16 Iulie 2019, 22:22

OM a luat jucatori pe care a dat si cate 30-35 de milioane anul trecut. In conditiile astea e cusuta rau cu ata alba faza ca nu au avut sa dea 8 milioane pe Hagi jr.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează