INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Antrenorul lui Ianis Hagi dezvăluie de ce a absentat românul la ultima etapă

Ianis Hagi, în centru // sursă foto: Imago Images
Ianis Hagi, în centru // sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 02 februarie 2023 14:27 / Actualizat joi, 02 februarie 2023 14:29

Michael Beale (42 de ani), antrenorul lui Rangers, a dezvăluit de ce a absentat Ianis Hagi (24) de la partida cu Hearts, câștigată cu 3-0.

Sâmbătă, la mai bine de un an de la ruptura de ligamente încrucișate ale genunchiului drept, Ianis Hagi a revenit pe teren. A jucat 20 de minute cu St. Johnstone, dar o etapă mai târziu, în deplasare cu Hearts, a fost lăsat în afara lotului.

Antrenorul Michael Beale nu a dezvăluit la flash-interviurile dinaintea și după meci ce s-a întâmplat cu Ianis, dar a făcut-o la conferința de presă premergătoare următorului meci al vicecampioanei Scoției, cu Ross County.

„Să-ți fie rușine, Vînă!” » Rotaru a reacționat ferm, după ce jucătorii Craiovei i-au cerut 7,5 milioane de euro: „Măcar Hanca a venit ca un mercenar”
CSU CRAIOVA
„Să-ți fie rușine, Vînă!” » Rotaru a reacționat ferm, după ce jucătorii Craiovei i-au cerut 7,5 milioane de euro: „Măcar Hanca a venit ca un mercenar”

Antrenorul lui Rangers dezvăluie de ce a lipsit Ianis Hagi la ultima etapă

Ianis se va întoarce astăzi la antrenament, i-am dat liber două zile pentru a se odihni după revenire”, a spus Beale.

Așadar, Ianis a fost menajat seara trecută, contra lui Hearts, însă ar trebui să revină în acțiune sâmbătă, pe teren propriu, cu Ross County.

Fără Ianis, Rangers a învins-o cu 3-0 pe Hearts, în etapa 24 de campionat.

Rangers ocupă locul 2 în Scoția, cu 58 de puncte, 9 sub liderul Celtic.

VIDEO: Ianis Hagi a înscris un gol frumos la antrenamentele lui Rangers

Mai multe știri despre stranieri: 

Presa din Italia i-a făcut portretul lui Ciprian Tătărușanu » Ce au remarcat italienii la conturile de pe rețelele sociale ale soției portarului

Ionuț Radu, învins de 3 ori în Monaco - Auxerre. Ce note i-au dat francezii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
Mondo
Mondo  •  02 Februarie 2023, 18:45

Se supara cineva daca spun ca nu-mi pasa. Ianis este doar un fotbalist mediocru creat la fabrica de deseuri, sectia reclari Hagi. Chiar nu are valoare. Real, Barca, Liverpool, Juventus, MC, MU, Ajax, Paris, Milan, .... , toti stau la coada sa-l transfere; la fe si cu Nicholas Popescu "genii fotbalistice"

elgabri
elgabri  •  02 Februarie 2023, 18:33

Orice absenta a lui poate fi un avantaj pentru echipa .

dobrin
dobrin  •  02 Februarie 2023, 16:10

Trebuie sa lupte pentru locul de pe banca.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează