INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Ianis Hagi, tot mai aproape să plece de la Rangers: „Din informațiile mele, este urmărit de cluburi importante”

Ianis Hagi // FOTO: Imago
Ianis Hagi // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2021 09:25 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 09:37

Ianis Hagi (22 de ani) este un jucător tot mai important la Rangers și a atras atenția mai multor echipe importante.

Fiind tot mai folosit de Steven Gerrrad, mijlocașul a intrat în atenția italienilor de la AS Roman, dar Ilie Dumitrescu, un apropiat al lui Ianis și Gică Hagi, anunță că acesta este pe lista mai multor cluburi din fotbalul mare.

Ilie Dumitrescu dezvăluie: „Ianis Hagi e urmărit de cluburi importante”

„Acolo e competiție în fiecare zi. E un lot numeros, valoros. Eu cred în Ianis, în progresul lui. Mai are mult de muncă. Trebuie să îmbunătățească anumite zone. 

Aș vrea să rămână să demonstreze la Glasgow și apoi va veni și următorul pas. El a avut cele mai bune cifre ca pasator și a și marcat. A intrat bine. Au fost și momente când a fost puternic mental, și-a acceptat și statutul de rezervă.

La un moment dat va deveni un lider incontestabil. Are o educație profesională care îl va ajuta. Sunt convins că Ianis, din informațiile pe care le am, și nu vorbesc să mă dau important pentru că nu sunt genul de persoană, este urmărit de cluburi importante. Dar trebuie să stea la Glasgow să își facă treaba. Asta contează mult”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Ianis Hagi, întrebat despre un eventual transfer la AS Roma

Ianis Hagi (22 de ani), mijlocașul lui Rangers, a fost întrebat despre un eventual transfer în Serie A, la AS Roma. 

 „Sunt concentrat doar pe ce fac la Rangers, nu cred că e momentul să vorbim despre un transfer. Simt că am progresat foarte mult atât ca jucător cât și din punct de vedere tehnic, am adăugat multe jocului meu și încă mai am multe de adăugat. Sunt concentrat la indicațiile antrenorului, pentru a deveni mai bun.

Perioada în care am stat în izolare a fost una extrem de dificilă din punct de vedere mental. A fost destul de dificil să-mi privesc colegii jucând, fără să am posibilitatea de a-i ajuta. Mă bucur enorm că am revenit alături de Rangers”, a spus Ianis Hagi, într-o conferință de presă. 

6.500.000 de euroe cota lui Ianis Hagi, potrivit transfermarkt

VIDEO  Cele mai tari faze reușite de Ianis Hagi la Rangers

Citește și: 

Fatih Terim l-a luat deoparte pe Olimpiu Moruțan! Ce i-a cerut fotbalistului

Guardiola e UNIC! A intrat în istorie după un gol norocos » Vezi AICI reușita

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
tororosso
tororosso  •  27 Septembrie 2021, 16:06

Și noi îl credeam la AS Roma dar a rămas să joace în kilt . Mult tam/tam asupra acestui jucător care dacă nu era prințișorul lui tata probabil era demult trecut la uitare .

jedela
jedela  •  26 Septembrie 2021, 17:32

Este bun dar pt campionate tari nu cred ca ar face fata . Deja la varsta lui este cam tarziu sa imbunatateasca ceva care sa l recomande in fotbalul mare. Eu zic sa ramana acolo unde este.

853246084756615
Marcel Popa  •  26 Septembrie 2021, 17:21

La noi mai bine se vând zvonurile decât știrile.Gsp îl da gata luat de Roma.Rangers nu are nici un jucător stelar, sant buni pt. campionatul Scoției și atât.In cupele europene anul trecut au fost slabi de tot.Se uita prea repede.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează