INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PLECARE

INCREDIBIL! Ciprian Tătărușanu pleacă de la Olympique Lyon fără să joace nici măcar un meci » Situație de neimaginat pentru titularul naționalei

Articol de - Publicat luni, 09 decembrie 2019 13:05

Ciprian Tătărușanu, căpitanul naționalei, 33 de ani, nu va fi folosit aproape sigur nici pe 18 decembrie, în Cupa Ligii Franței, în duelul cu Toulouse. Portarul român nu se gândește decât să rezilieze contractul cu Olympique Lyon. 

Ciprian Tătărușanu are aproape 34 de ani (îi va împlini pe 9 februarie) și nu își imagina că, spre sfârșitul unei cariere foarte bune, fiind titular la FCSB, Fiorentina și Nantes, va ajunge într-o situație atât de stânjenitoare la Lyon. 

E accidentat. Va rata și meciul cu Toulouse 

Din vară, de când a semnat, a anunțat că a venit la OL să apere, nu să stea pe bancă, dezvăluind că așa s-a discutat la negocieri: 

„Altfel, nu aș fi acceptat acest transfer". A crezut că Anthony Lopes va părăsi clubul, și el va fi numărul 1. Ceea ce nu s-a întâmplat. Lopes, 29 de ani, crescut la Academia lui Olympique și jucând numai la echipa lyoneză, nu a mai plecat și a rămas în poartă. Iar „tricolorului„ nu i s-a dat nicio șansă, deși AL nu a fost fără greșeală. 

Pe 18 decembrie, ar fi putut fi ocazia lui Tătărușanu de a juca prima partidă pe „Groupama Stadium”. Împotriva lui Toulouse, în Cupa Ligii Franței. Dar durerile la spate îl sâcâie din nou pe căpitanul naționalei. Au reapărut la antrenament de peste o săptămână. Și, foarte probabil, Rudi Garcia îl va folosi pe tânărul elvețian Anthony Racioppi, 20 de ani, și el promovat de la centrul de juniori al grupării franceze.

„Așteaptă deja cu nerăbdare 1 ianuarie”

Aproape sigur, aceasta ar fi fost și ultima șansă de a evolua la roș-albaștri. Pentru că, potrivit cotidianului local Le Dauphiné Libéré, „fostul goalkeeper al lui Nantes așteaptă deja cu nerăbdare 1 ianuarie”. Prima zi a perioadei de transferuri de iarnă.  

Ceea ce înseamnă că Tătărușanu va încerca rezilierea contractului pe 3 ani cu OL. Dacă nu, va forța cel puțin un împrumut. Caută o formație unde să joace, pentru a nu pierde poarta selecționatei.

A avut mereu dureri la spate 

De când a plecat de la Steaua, în 2014, Tătărușanu a suferit mult din cauza accidentărilor de la spate. A avut probleme și la Fiorentina, chiar din primul sezon, apoi și la Nantes (de două ori, stagiunea trecută). Și acum, la Lyon.

„E scandalos modul în care a fost gestionat cazul Tătărușanu” 

Fanii din Lyon sunt supărați pe conducătorii clubului. Mai ales când se referă la Ciprian. „E scandalos modul în care a fost gestionat cazul Tătărușanu”, a protestat un suporter OL pe rețelele de socializare

„Niciun minut oferit portarului de la sosirea sa, se plătesc o mulțime de bani pe o angajare fictivă. Mai ales că Lopes nu a fost ireproșabil de la startul sezonului”. 

1,2 milioane de euroeste salariul anual net al lui Ciprian Tătărușanu la Olympique Lyon (cel mai mare din cariera portarului)

2,5 milioane de euroeste cota lui Tătărușanu acum, jumătate din cât valora goalkeeperul de 33 de ani în 2016, la Fiorentina

434 de meciuria jucat Tătărușanu în întreaga carieră la echipele de club, la care se adaugă cele 67 de selecții la națională

Vezi și: 

Felice Mazzu, fostul antrenor al lui Genk, rupe tăcerea: „Aşa s-a compromis Ianis Hagi” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
7manuel
7manuel  •  09 Decembrie 2019, 18:28
Postat de luker pe 09 Decembrie 2019, 13:29

Slaban, si portar care joaca bine numai daca echipa joaca foarte bine. Nu avea ce sa caute la Lyon. E cam gata. Oricum a fost prea mult in fenomen pentru ce valoare are. O sa se intoarca la Fcfcsb pana il face Jiji muci.

Mai ai frati?

7manuel
7manuel  •  09 Decembrie 2019, 18:28
Postat de dora pe 09 Decembrie 2019, 13:35

Mai este unul. Costel Pantelimon. Mai joaca pe undeva ?

Nu compara o globa, cum este Pantelimon, cu un super portar, cum este Tatarusanu. Hai fii serios!

pma77
pma77  •  09 Decembrie 2019, 15:22

Cica Tatarusanu pleaca de la Lyon..unde?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează