INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER

Ionuț Radu, primul meci după un an și jumătate! Emoționat înainte de schimbare

Ionuț Radu / Captură Look Sport
Ionuț Radu / Captură Look Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 mai 2021 20:50 / Actualizat sambata, 08 mai 2021 21:11

Ionuț Radu (23 de ani) a bifat primul său meci după un an și jumătate! Antonio Conte l-a introdus pe teren imediat după pauză pe goalkeeperul român, în locul veteranului Samir Handanovic. Inter a învins-o pe Sampdoria, scor 5-1.

Radu avea un singur meci la prima echipă a lui Inter, consemnat în mai 2016, contra celor de la Sassuolo. Portarul român a apărat 18 minute atunci și nu a primit vreun gol, dar Inter a pierdut, scor 1-3.

„Nerazzurrii” sunt deja campioni în Serie A, iar dezvăluirile presei din Peninsulă au fost confirmate, Radu fiind așteptat să debuteze în acest final de sezon.

Inter - Sampdoria 5-1. Ionuț Radu a jucat primul meci după un an și jumătate!

Radu, emoționat, a ținut poarta intactă în repriza a doua. Ce-i drept, oaspeții s-au apropiat rar de careul campioanei. Mai mult, Inter a mai marcat două goluri în actul secund, prin Andrea Pinamonti și Lautaro Martinez.

Ultima prezență a lui Radu într-un meci oficial? Se întâmpla când portarul era la Genoa, pe 9 ianuarie 2020, într-un meci pierdut de „grifoni” cu Torino în Cupa Italiei, la penalty-uri, în „optimi”.

Acestea sunt statisticile lui Radu în confruntarea cu Sampdoria, conform Sofascore:

Ionuț Radu, primul meci după un an și jumătate! Emoționat înainte de schimbare

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Diego Simeone își ignoră rivalele după remiza cu Barcelona: „Nu cred că mă voi uita la meciul lor” + Reacția lui Pique

De ce au retrogradat Man și Mihăilă cu Parma: „Am avut un handicap”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează