INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Notele primite de Ionuț Radu în fața Romei, după debutul ca titular la Inter

Ionuț Radu, Inter // foto: Imago
Ionuț Radu, Inter // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 13 mai 2021 08:16 / Actualizat joi, 13 mai 2021 09:46

Ionuț Radu (23 de ani) a fost integralist în premieră la Inter, în meciul câștigat de campioana Italiei cu AS Roma, scor 3-1.

Odată ce Inter a cucerit Serie A, Antonio Conte a început să îi acorde șanse portarului român. Radu a jucat o repriză etapa trecută, cu Sampdoria (5-1), și nu a primit gol, iar acum, în runda 36, a fost integralist în duelul cu AS Roma, câștigat de Inter cu 3-1.

De această dată, Radu a primit gol, fiind învins de Henrikh Mkhitaryan, dar a avut o evoluție bună per total, cu intervenții bune la alte ocazii periculoase ale romanilor.

Notele primite de Ionuț Radu după Inter - AS Roma

În consecință, Radu a fost notat cu 6 de către Gazzetta dello Sport. „Debutul pe care l-a așteptat. Puțin neinspirat la golul lui Mkhitaryan, cu acea deviere, dar s-a revanșat cu două parade bune la Pellegrini și Dzeko”, a scris cotidianul roz.

Tot 6 i-a oferit și Tuttomercatoweb: „Portarul român și-a făcut debutul ca titular în acest sezon și la Inter. Câteva intervenții în prima repriză, în timp ce în a doua parte atacurile neîncetate ale Romei l-au pus la treabă. S-a descurcat bine, fără a excela. Nu a greșit la golul primit”.

5 intervențiia avut Radu în meciul cu AS Roma

VIDEO. Rezumatul meciului Inter - AS Roma 3-1

Pleacă Ionuț Radu de la Inter?

Este puțin probabil ca Ionuț Radu să rămână la campioana din Serie A în următorul sezon. Pe urmele românului se află Hellas Verona, care și-ar putea pierde portarul titular, pe Marco Silvestri (30 de ani), anunță jurnalistul Nicolo Schira. Goalkeeperul italian ar putea ajunge chiar la Inter, ca rezervă a lui Handanovic, sau la AS Roma.

Dacă nu va fi transferat sau împrumutat de Verona, Ionuț Radu ar putea schimba oricum echipa. Asta pentru că Inter l-ar putea trimite la Monza, formație aflată în prezent în Serie B, cu șanse de promovare în Serie A, patronată de Silvio Berlusconi și cu jucători precum Mario Balotelli și Kevin-Prince Boateng în lot!

Portarul titular de la Monza este Michele Di Gregorio (23 de ani), jucător împrumutat de la Inter. Nerazzurrii se gândesc să-l aducă înapoi pentru a servi ca rezervă a lui Samir Handanovic, dar Monza are dreptul de a-l achiziționa definitiv la finalul acestui sezon pe tânărul portar. 

Pentru a îndupleca clubul lui Berlusconi să renunțe la Di Gregorio, Inter s-ar gândi să îl trimită în direcția opusă pe Andrei Radu, potrivit InterLive. Iar cei de la Monza ar fi încântați de perspectivă.

Mai multe știri din Serie A:

AC Milan, scorul sezonului în Serie A! „Diavolii” nu mai marcaseră atâtea goluri de 20 de ani

Cristiano Ronaldo, fază genială în Sassuolo - Juventus » Chiricheș, debusolat complet de „bicicletele” portughezului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează