INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGUE 1

LYON - TOULOUSE // FOTO Panică la meciul în care Ciprian Tătărușanu a fost titular: jucătorul s-a prăbușit inert pe teren fără să fie atins

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 ianuarie 2020 17:15

Ciprian Tătărușanu (33 de ani) a prins azi primul său meci în campionat pentru Olympique Lyon. Românul a profitat de accidentarea titularului Anthony Lopes și a fost titular în meciul cu Toulouse de pe teren propriu, câștigat de OL cu 3-0. 

Prima partidă a românului în Ligue 1 după transferul de la Nantes la OL a fost umbrită de un moment care a înmărmurit asistența de pe „Stade des Lumières”. În minutul 21, Martin Terrier (22 de ani), colegul lui Tătărușanu, s-a prăbușit pe teren fără să fie atins.  

Medicii au pătruns imediat pe teren pentru a-i acorda primul ajutor, iar mijlocașul și-a revenit după câteva momente în care a stat inert pe gazon. Terrier a fost înlocuit cu Ekambi și transportat de urgență la spital.

Într-un comunicat de ultimă oră, clubul francez a informat că jucătorul este conștient. 

+1 FOTO
  • Sursă foto: Twitter OL+

La primul meci pentru Lyon în Ligue 1, Tătărușanu a avut o evoluție sigură, acesta reușind să păstreze intactă poarta echipei sale. 

Vezi și: 

UPDATE Mircea Lucescu, dorit la Beșiktaș după demiterea antrenorului Abdullah Avcı

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează