INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Paul Papp, fost campion cu FCSB, are un mare regret: „Nici acum nu îmi explic, dar așa se calcă pe cadavre”

Articol de - Publicat miercuri, 25 martie 2020 14:03

Paul Papp (30 de ani), fost campion cu FCSB în 2015 și de două ori câștigător al Cupei României, a vorbit la GSP Live despre marele regret al carierei sale: neconvocarea la EURO 2016. 

Fundașul român a jucat 7 meciuri, având un total de 630 de minute jucate, în campania de calificare la EURO 2016. Paul Papp a fost decisiv în victoria României din fața Irlandei de Nord, când a reușit o dublă, singurele goluri ale partidei, scor 2-0. Însă fundașul nu s-a aflat și pe lista finala a lui Anghel Iordănescu, selecționerul României de atunci, pentru participarea la Europeanul din Franța. 

„Nu am primit nicio explicație, nici până acum. Am jucat toate meciurile din preliminarii, dar nu am jucat ultimele 8 meciuri cu Steaua în competițiile de club. Probabil meritam și eu să fiu în lotul de la Euro, măcar stăteam pe bancă. 

Nu m-a sunat nimeni, nu mi-a spus nimeni nimic, a fost așa... Unii au jucat în preliminarii, alții au jucat la Euro. Asta e lumea fotbalului, se calcă pe cadavre. Ăsta rămâne marele meu regret, că nu am fost acolo, nu mă supăram dacă nu jucam. M-au dezamăgit oamenii, am fost în preliminarii, s-au folosit de mine”. 

Papp a dezvăluit la GSP Live ce dialog ar avea cu Anghel Iodănescu, dacă l-ar întâlni: I-am respectat decizia lui Iordănescu și nu port ranchiună, dar sunt dezamăgit. Dacă o să-l văd o să-i spun: «Nea Puiu, de ce nu m-ai luat mă și pe mine la Euro, că probabil meritam pentru ce am făcut în calificări». El o să-mi spună: «Păulică, îmi pare rău!». A trecut, asta e. Totul era frumos la națională, toate sunt frumoase acolo”. 

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

EXCLUSIV VIDEO Cum se menține în formă un fost campion al României, izolat în Turcia: „Fac exerciții cu Marisa în spate, îi place să se urce pe maimuță”

EXCLUSIV VIDEO Dezvăluiri din interiorul vestiarului. Un internațional român îl caracterizează pe Robinho: „Impresionant, nu îți venea să crezi cum îl ascultă așa mingea!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  25 Martie 2020, 18:38
Postat de Eugen Iustin pe 25 Martie 2020, 17:46

Cred că pe vremea aia era Steaua.

Crezi? ... fugi cu capra ma....fcsb e echip înființata prin 2003

771545396317549
Eugen Iustin  •  25 Martie 2020, 17:46
Postat de blatistudinovidiu pe 25 Martie 2020, 17:25

Care Steaua ma?

Cred că pe vremea aia era Steaua.

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  25 Martie 2020, 17:25
Postat de Eugen Iustin pe 25 Martie 2020, 17:23

Pap, mai știi cum ai mâncat calificarea Stelei în CL?

Care Steaua ma?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close