INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică îl aduce pe Alexandru Maxim la Gaziantep

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 ianuarie 2020 15:16

Alexandru Maxim (29 de ani) este aproape de transferul la Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică. 

După ultimul eșec suferit în Superliga turcă, 0-1 cu Genclerbirligi, Marius Șumudică s-a plâns că lotul nu este suficient de puternic și a cerut urgent întăriri. Conducerea s-a conformat și negociază mutarea lui Alexandru Maxim, „decarul” intrat în dizgrație în Germania, la Mainz. Cei de la Olaymedya scriu că negocierile se vor finaliza în cursul zilei de astăzi.

139 de minutea bifat Maxim în tricoul lui Mainz în acest sezon, fiind pe teren în numai șase partide

Șumudică l-a ratat pe Chipciu

Marius Șumudică a insistat pe lângă bașcanii turci pentru transferul lui Alexandru Chipciu, dar a pierdut lupta cu CFR Cluj. În acest moment, la Gaziantep evoluează Alin Toșca și Junior Morais, fostul fundaș stânga de la FCSB. 

39 de selecțiiare Alexandru Maxim în prima reprezentativă a României.

Vezi și:

ASTRA // Ioan Niculae, furios după ultima ofertă primită pentru Denis Alibec: „Nu e normal ce au făcut! Încalcă regulamentele”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
adriann_
adriann_  •  26 Ianuarie 2020, 20:40

Copile, unii nu ne informam de pe la gigisport si telekom, daca in loc sa postezi aberatii pe gsp te-ai mai informa si tu nitel ai afla cat de usor e sa urmaresti campionatul Turciei din Romania. Stai jos, nota 1.

energydrik
energydrik  •  26 Ianuarie 2020, 20:21
Postat de adriann_ pe 26 Ianuarie 2020, 19:53

Incredibila ura becalistilor cu ora la adresa lui Maxim, un fotbalist cu caracter care i-a dat cu flit ciobanului puscarias. Sumudica arata din nou ca e super-antrenor, Maxim e mult peste nivelul actual al lui Gaziantep.

De unde stii tu ca Maxim este peste titularii lui Gaziantep? L-ai urmarit la antrenamente, nu inteleg? Nici meciurile din Turcia, nu inteleg unde le vezi? In afara de goluri si faze principale, nu se difuzeaza nicaieri in Romania. Oricum, trecand peste aberatiile tale, sper sa ai tu dreptate, sa fie Maxim un super jucator in Turcia si sa vina la nationala sa faca treaba! Turcia e un campionat tare, e in top 10 campionate din Europa. Liga 1 e la distanta cat China, Sumudica e un dragut cand spune ca nu are bani de Budescu sau Alibec, adevarul il stie toata lumea ... nu ai pe cine transferi intr-un campionat din top 10 Europa.

adriann_
adriann_  •  26 Ianuarie 2020, 19:53

Incredibila ura becalistilor cu ora la adresa lui Maxim, un fotbalist cu caracter care i-a dat cu flit ciobanului puscarias. Sumudica arata din nou ca e super-antrenor, Maxim e mult peste nivelul actual al lui Gaziantep.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează