INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică reacționează după analiza GSP: „Am preluat un lot cu 20 de cazuri de COVID!”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2021 16:29 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 16:43

Marius Șumudică, 49 de ani, a avut un drept la replică după un articol apărut în ediția online a Gazetei Sporturilor, în care se făcea o analiză a echipelor Gaziantepspor, respectiv Rizespor, fosta și actuala echipă a românului. 

„Gaziantep e în cădere liberă fără Marius Șumudică, la fel Rizespor, de când a fost preluată de antrenorul român. Alex Maxim nu-și mai revine nici el, marcând doar de două ori în ultimele opt etape", a titrat GSP.ro, iar din Turcia, Șumi a avut o reacție în care și-a expus punctul de vedere, pe care vi-l redăm exact,

Marius Șumudică: „Am preluat un lot cu 20 de cazuri de COVID!”

Întotdeauna am arătat respect presei din România și nu cred că a existat vreun moment în care să nu fiu deschis dialogului. Chiar și în momente în care am fost atacat sau au apărut unele informații neconforme cu realitatea. Niciodată n-am oferit replici, pentru că n-am vrut să mă amestec într-o meserie pe care o respect. Respect pe care îl demonstrez și prin faptul că citesc în fiecare zi presa de acasă, considerând că informațiile oferite de profesioniști îmi sunt mereu necesare.

Cum a fost «distrusă» Gaziantep

Am citit astăzi, cu surprindere, un articol conceput în ediția online a GSP de către Theodor Jumătate, sub titlul «Alarmă în Turcia! Marius Șumudică a distrus două echipe într-o lună!». Pentru prima oară, mă văd obligat să ofer câteva răspunsuri scurte și la obiect. Sunt criticat de către autor că plecarea mea a distrus echipa Gaziantep, cât și pe Alexandru Maxim. 

Din câte se știe, plecarea mea de la Gaziantep s-a produs fără voia mea și după o evidentă neînțelegere și interpretare diferită. Marius Șumudică a ajuns la Gaziantep, formație nou promovată în urma unui baraj. Într-un timp scurt, eu și staff-ul meu am construit, practic de la zero, o echipă care, pentru prima oară în istoria clubului, a ajuns pe podiumul Superligii din Turcia. După un număr record de meciuri fără înfrângere și victorii asupra marilor forțe Fenerbahce, Beșiktaș sau Bașakșehir. Printre jucătorii aduși pentru reconstrucția echipei s-a numărat și Alexandru Maxim. Nu are rost să mai amintesc în ce situație sportivă se afla Alex în Germania în momentul respectiv. Imediat după sosirea la Gaziantep, Alex a devenit cel mai important om al echipei, a decis meciuri și m-a făcut să fiu mândru de el. Mă întreb ce înseamnă pentru semnatarul articolului sa distrugi un jucător...

Am preluat un lot cu 20 de cazuri de COVID!

A doua echipă «distrusă» de antrenorul Marius Șumudică este Rizespor. Concluzia se bazează pe faptul că am preluat echipa de pe locul 13 și acum ne aflăm pe locul 15! Dincolo de faptul că liga turcă este una extrem de echilibrată, cu diferențe minuscule de puncte, se cunoaște foarte bine faptul că am preluat pe Rize într-un moment în care 20 de jucători din lot aveau sau abia scăpaseră de problema noului coronavirus. Știam acest aspect, știam că acest club a fost mai mereu în partea inferioară a clasamentului, dar am avut curajul să preiau echipa. Am făcut-o pentru că Marius Șumudică își asumă și nu se teme. Am făcut-o fiindcă sunt sigur că voi construi și la Rize o echipă care va fi, asemenea lui Gaziantep, una temută și respectată de toată lumea în Turcia!

Cu respect, Marius Șumudică, distrugătorul de echipe și jucători!
- Marius Șumudică

VIDEO Geraldo Alves despre Marius Șumudică: „A făcut minuni în Turcia! Cluburile din România nu și-l mai permit!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

lie Dumitrescu, mesaj categoric pentru Dennis Man: „Acolo intervine personalitatea jucătorului! Asta i-aș spune dacă aș sta de vorbă cu el”

Eusebio Di Francesco, demis de Cagliari! Cine este noul antrenor al lui Răzvan Marin

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
markksson
markksson  •  24 Februarie 2021, 13:12

" ... plecarea mea de la Gaziantep s-a produs fără voia mea și după o evidentă neînțelegere și interpretare diferită." Sumi, RESPECT pentru talentul de antrenor, dar nu mai incerca sa schimbi realitatea. Adevarul este ca NU TI-A IESIT BLUFUL la negocierile cu Gaziantep.

1481130088847024
Constantin Vaetus  •  23 Februarie 2021, 18:35

Gura bate...!

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  23 Februarie 2021, 17:44

Nu l mai baga ți în seama și atunci nu o sa mai reactioneze

Vezi toate comentariile (5)
Comentează