INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Mircea Lucescu mai primește și laude: „Trăiește pentru fotbal!”

Iaroslav Rakiţki în duel cu Leo Messi
Iaroslav Rakiţki în duel cu Leo Messi

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2020 11:03 / Actualizat sambata, 01 august 2020 11:25

Iaroslav Rakiţki (30 de ani), fostul elev al lui Mircea Lucescu (75 de ani) de la Şahtior, face dezvăluiri: „Iubeşte fotbalul şi trăieşte pentru el. Chiar soţia lui Nelly recunoaşte că munca e pe primul loc”.

Un fost om de bază din apărarea lui Şahtior îi recunoaşte meritele lui Mircea Lucescu şi-i salută alegerea de a reveni în Ucraina. Iaroslav Rakiţki a povestit, pentru Champion.ua, cât de profesionist e antrenorul român, numit de Igor Surkis la Dinamo Kiev: "Iubeşte fotbalul şi trăieşte pentru el. Doamna Nelly ne-a spus odată că «atunci când avem vacanţă, Mircea nici nu ştie unde să mergem!»". 

Campion în Ucraina și Rusia

Rakiţki a plecat în ianuarie 2010 de la Doneţk şi a făcut eventul cu Zenit în ultimul sezon. Internaţionalul de 30 de ani, transferat cu 10 milioane de euro, a jucat 325 de meciuri pentru "mineri", marcând 14 goluri şi oferind 30 de assisturi în nouă sezoane.

20 de trofee20 are Rakiţki cu Mircea Lucescu la Şahtior, între care opt titluri ale Ucrainei. La Zenit a câştigat de două ori campionatul şi o dată Cupa Rusiei

VIDEO. Mircea Lucescu, contestat de fanii lui Dinamo Kiev

Citește și alte știri despre Mircea Lucescu: 

Mircea Lucescu, bonus fabulos dacă ia titlul + Prima pe care o va încasa dacă o învinge pe Șahtior

Mircea Lucescu pune pe liber un vicecampion mondial! Prima plecare de la Dinamo Kiev

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close