INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

Nicolae Stanciu, omul anului în Cehia: „E în forma vieții”

Nicolae Stanciu, omul anului în Cehia: „E în forma vieții”
Nicolae Stanciu, omul anului în Cehia: „E în forma vieții”

Articol de - Publicat sambata, 08 mai 2021 14:18 / Actualizat sambata, 08 mai 2021 17:19

Nicolae Stanciu, 28 de ani sărbătoriți ieri, al doilea sezon consecutiv campion, e unul dintre golgeterii Slaviei, jucătorul cu cele mai multe șuturi, driblinguri și ocazii de gol create

Nicolae Stanciu tocmai a împlinit 28 de ani ieri, pe 7 mai. Alt sezon plin pentru "tricolor" la Slavia Praga. Poate cel mai bun al carierei.

"E în forma vieții", e concluzia jurnaliștilor cehi de la Sport. A doua oară la rând campion cu Slavia, dar nu numai atât.

"Tricolorul" e în cel mai prolific an, cu 16 goluri (plus opt assisturi), 12 în campionat (6 pase decisive, fiind al doilea în topul golgeterilor roș-albi, după atacantul Jan Kuchta (18 reușite în total, 13 în liga cehă).

"2021 este pur și simplu anul lui Stanciu"

Mai mult. Stanciu este jucătorul praghezilor cu cele mai multe șuturi la poartă (80 din 402), cele mai multe driblinguri (54, la egalitate cu Olayinka) și cele mai multe ocazii de gol create (17, la egalitate cu Provod).

Concluzia ziariștilor de la Sport: "2021 este pur și simplu anul lui Stanciu". Cel mai important fotbalist al echipei lui Jindřich Trpišovský.

20de goluri a marcat Nicolae Stanciu în 2 ani la Slavia

82de meciuri a jucat "tricolorul" în tricoul alb-roșu

„Să plece de la Parma!” » Mesaj vehement pentru Man și Mihăilă: „Am jucat acolo, știu ce spun”

Șumudică a răbufnit: „Începător! I-am lăsat o mașină de curse, dar a condus-o ca un tractorist”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
nicky_ghimpele
nicky_ghimpele  •  08 Mai 2021, 17:56

pai daca voi nu ati dat pizza la arbitru si bere ciuc

Berceni
Berceni  •  08 Mai 2021, 17:39

La nationala e in eclipsa totala de forma.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează