INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

VIDEO Nicolae Stanciu, victorie la scor de tenis cu Slavia Praga! Cum a ieșit în evidență românul

Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu (27 de ani, mijlocaș ofensiv), a învins-o în etapa a 8-a pe Opava, scor 6-0.
Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu (27 de ani, mijlocaș ofensiv), a învins-o în etapa a 8-a pe Opava, scor 6-0.

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 noiembrie 2020 22:30 / Actualizat sambata, 21 noiembrie 2020 22:40

Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu (27 de ani, mijlocaș ofensiv), a învins-o în etapa a 8-a pe Opava, scor 6-0.

Integralist la oaspeți, Stanciu a pasat decisiv la golul 3 al meciului, reușit de Jan Kuchta în minutul 58. Românul a primit mingea la 7 metri, din cădere a încercat să tragă la poartă, însă balonul nu a avut forță și a ajuns la Kuchta, care a îndeplinit o simplă formalitate în fața porții goale.

Slavia Praga, lider în Cehia!

După 8 etape, Slavia ocupă primul loc în campionatul din Cehia. Formația de pe „Eden Arena” are un palmares aproape perfect: 7 victorii, un egal și 0 înfrângeri. Pe locul 2 este rivala din oraș, Sparta, care are 18 puncte și un meci mai puțin disputat.

7 partidea bifat Stanciu pentru Slavia Praga în campionat, reușind două goluri

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Olympiakos - Panathinaikos 1-0 » Boloni pierde primul derby la Panathinaikos, dar merita un egal. Două ratări uriașe!

Autogol uluitor în Bundesliga! Cum a comis-o portarul lui Bayer Leverkusen

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  22 Noiembrie 2020, 14:58

da, am vazut golu din linutu 3, a iesit in evidenta ca la 5 metri cu poarta goala singur s-a impiedicat p-acolo, a luftat, a fost de cascadorii rasului Stanciu... ca si Hagi si Stanciu e in noaptea neagra, fara vreo sclipire, fara sa faca NIMIC pe teren, amindoi uktradefensivi cu spatele la poarta, fara suturi fara driblinguri fara pase decisive, paraleli cu fotbalu, ce-o fi cu ai nostri habar n-am dar in campionate d-astea second-hand ca in Cehia si Scotia, inferioare chiar campionatului nostru ei sint mai mult rezerve si cind joaca sint afoni, paraleli, de nivelu diviziei judetene.

respect2014
respect2014  •  22 Noiembrie 2020, 14:05

Sunteti extrem extrem de amuzanti. Va citez : "După 8 etape, Slavia ocupă primul loc în campionatul din Cehia. Formația de pe „Eden Arena” are un palmares aproape perfect: 7 victorii, un egal și 0 înfrângeri." Deci 8 etape/7 victorii/1 egal/1 infangere. Adica 9 meciuri in opt etape. Ma rog...voi cu literele nu cu cifrele. Dar incepeti cu " Cum a ieșit în evidență românul" si ne povestiti ca a vrut sa traga la poarta, s-a impiedicat, mingea a ajuns la altcineva din greseala si ala a dat gol. Deci din sase goluri el a dat o pasa de gol involuntara. Asta fiind marea lui realizare!! Domnilor de la pescarie, pardon de la gsp...nu am nimic cu Stanciu, e un jucator super ok dar voi efectiv aveti probleme grave in redactie. Va faceti de ras. Pe bune.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează